FOTBAL  »  Superliga  »   STEAUA

Trei tunuri! » După Gabi Iancu, de la Viitorul, Steaua va face alte achiziţii importante

Rui Duarte şi Alexandru Maxim ar putea ajunge colegi la Steaua.
Rui Duarte şi Alexandru Maxim ar putea ajunge colegi la Steaua.

Articol de - Publicat marti, 11 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 decembrie 2012 23:30

Duarte, Maxim şi Bozovici sînt fotbaliştii pentru care Becali va trata săptămîna viitoare şi pe care va încerca să-i aducă sub comanda lui Reghe.

Steaua e în primăvara europeană şi are deja o mînă pe trofeul ce se acordă cîştigătoarei titlului de campioană, motiv pentru care pregăteşte o campanie de achiziţii furibundă în această iarnă. Primul nume care a confirmat în tur a fost deja acontat, e vorba despre Gabi Iancu, puştiul de 18 ani de la Viitorul Constanţa.

Se lucrează însă şi la alte 3 achiziţii mult mai răsunătoare şi care ar putea prinde direct primul "11" în cazul în care ar ajunge în Ghencea. Gigi Becali are 3 ţinte, doi fundaşi laterali, plus un jucător care e, probabil, cel mai bun produs al provinciei din ultimii ani. Fundaşii sînt de la Rapid, Rui Duarte şi Vladimir Bozovici, iar lor li se adaugă Alexandru Maxim, de la Pandurii.

"L-am adus pe Iancu de la Viitorul. Următorii pe listă? Mai e Maxim ăsta de la Pandurii, care-mi place mie foarte mult", a spus ieri Becali despre jucătorul lui Grigoraş, după care a confirmat ceea ce Gazeta a anunţat în exclusivitate încă de săptămîna trecută. "Mă gîndesc şi la Duarte şi Bozovici. Pe Rui îl iau numai dacă-i fac contract doar pe un an, cu clauze clare, cu amenzi pentru fiecare zi de întîrziere, că aici nu mai poate face ce făcea la Rapid. 5.000 de euro dacă întîrzie! Aici e Ghencea, nu Giuleşti!", a adăugat Gigi.

Înapoi la Ceahlăul
Steaua nu doar va aduce jucători, ci se va şi despărţi de unii care se află acum sub comanda lui Reghecampf. Primul va fi Andrei Dumitraş, adus în vară de la Ceahlăul. "Am discutat deja cu Gigi Becali, săptămîna viitoare va reveni la Piatra-Neamţ", a anunţat Gheorghe Chivorchian, preşedintele Ceahlăului. Martinovici şi Tibi Bălan se vor despărţi şi ei de Steaua, iar şansele ca brazilianul Rocha să mai continue şi în 2013 sînt minime.

Îl vor şi pe Chima Chukwu!
Gigi Becali a anunţat aseară o pistă pe care Steaua o are în privinţa achiziţionării unui atacant. E vorba despre Daniel Chima Chukwu, chiar de la Mole, adversara Stelei din grupele Europa League. În vîrstă de doar 21 de ani, atacantul de culoare născut în Nigeria a jucat în ultimele 6 luni nu mai puţin de 28 de meciuri şi a înscris 10 goluri. "Ni-l dorim, să vedem dacă îl vom şi putea lua", a declarat Becali.

"În această pauză de iarnă voi construi echipa care se va bate în grupele Champions League din toamna lui 2013" (Gigi Becali, patron Steaua)

Alexandru Maxim (22 de ani)
- mijlocaş ofensiv, evoluează la Pandurii Tg. Jiu
- a jucat în acest sezon de Liga 1 în toate cele 19 etape de campionat, de fiecare dată fiind titular
- a marcat nu mai puţin de 5 goluri şi a reuşit şi 4 pase de gol
- are o medie a notelor GSP de 6,26

Rui Duarte (32 de ani)
- fundaş dreapta, evoluează la Rapid
- a jucat doar 6 meciuri în actualul campionat, în restul de 13 etape absentînd fiind accidentat
- n-a marcat şi nici n-a oferit vreo pasă de gol
- are o medie a notelor GSP de doar 5,17

Vladimir Bozovici (31 de ani)
- fundaş stînga, evoluează la Rapid
- a evoluat în acest sezon de la Liga 1 în 13 din cele 19 etape, fiind titular de 11 ori
- n-a marcat gol şi nici n-a oferit vreo pasă de gol colegilor
- are o medie a notelor GSP de doar 5,38

Cum ar arăta Steaua în retur
Tătăruşanu - Rui Duarte, Szukala, Chiricheş, Bozovici - Bourceanu - Chipciu, Al. Maxim, G. Iancu, Cr. Tănase - Rusescu
Rezerve: Stanca, Georgievski, Gardoş, Latovlevici, Pintilii, Ad. Popa, Nikolici

543489-jucatori-steaua.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
nemessiss1
nemessiss1  •  12 Decembrie 2012, 09:34
Postat de andystar pe 11 Decembrie 2012, 21:15

L filip nu e copt ,unu dintre bourceanu si pinti poate fi suspendat ,accidentat va fi un retur greu ! Iar referitor la fundas central pleaca martinovici si nu poti sta in 3 pentru ca o sa fie suspendari si accidentari,ai sa vezi in retur ,Steaua a m-ai patito daca zici ca esti stelist ar trebui sa stii!

Steaua a patit-o cand nu avea preparator fizic...in plus la mijloc e si Prepelita. Filip e destul de bun pentru nivelul de liga 1..trebuie sa joace altfel nu va creste. Nu poti aduce oameni doar ca sa-i tii rezerve de lux...lotul trebuie sa fie echilibrat si multumit ca sa-ti dea randament...daca cumperi la kil vei avea numai probleme de disciplina se vor rupe intre ei la antrenamente etc. E nevoie de un varf de careu si un fundas dreapta. Daca rezolva astea 2 transferuri e ok. In plus mai e vorba si de omogenitate....daca transferi masiv nu se vor integra de nici o culoare toti odata.

gerula666
gerula666  •  11 Decembrie 2012, 23:38

Chima Chukwu! TAEMBO de la ASTRA....astia ar trebui sa fie principalele tinte!!!

andystar
andystar  •  11 Decembrie 2012, 21:20
Postat de bluered_sky pe 11 Decembrie 2012, 11:58

poi ce facem bre, mai facem o echipa? :)))) lotul trebuie sa fie si omogen. Tocmai de asta merge bine steaua, ca nu a luat multi jucatori...

Bre cand se vor accidenta jucatorii si vor fi supendari pentru ca s-a mai intamplat sa vezi tu bre probleme atunci ! Steaua a patit-o anii trecuti ! In concluzie ne trebuie 1 fundas dreapta,1 fundas central,2 mijlocasi(unu ofensiv,unu defensiv) si 2 atacanti de clasa ! E mai bun celalalt jucator de la Molde ,atacantul Angan dar ar fi bun si CHIMA ! sau BOkila NU VREM NICI UN JUCATOR DE LA RAPID MAI ALEX PE DUARTE SAU BOZOVICI ! ACOLO DOAR 3 SUNT BUNI HEREA,GRIGORE,TEXEIRA ! Poate si un portar (nita) rezerva lui tata ,stanca e slab si tata are si sincope !!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează