FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Trezeguet e omul care poate revigora atacul Stelei!

David Trezeguet este noua provocare a Stelei
David Trezeguet este noua provocare a Stelei

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 12 iunie 2011 12:37

Presa franceză scrie că Steaua este interesată să transfere un fost campion mondial, David Trezeguet. După ce Hercules a retrogradat în liga a doua spaniolă, Trezeguet este liber de contract, iar Steaua este interesată de serviciile sale.

Managerul general al Stelei, MM Stoica a confirmat interesul Stelei, însă recunoaşte că transferul are şanse mici de reuşită.

"După mulţi ani la Juventus şi cu un salariu enorm, nu cred că Trezeguet va avea vreodată tragere de inimă să se pregătească aşa cum ne dorim. Adailton e o surpriză, dar el e foarte bine motivat financiar. Are 34 de ani şi vrea să-şi prelungească înţelegerea", a declarat Mihai Stoica la Digi Sport.

Presa franceză scrie că: "visele sînt gratuite, dar pentru a le realiza trebuie să le urmezi".

David Trezeguet, în vîrstă de 33 de ani, este un fost atacant din naţionala Franţei. Dintre echipele de top, acesta a jucat la Juventus Torino.

După retrogradarea echipei spaniole Hercules, Lazio şi Napoli erau interesate, la începutul lunii iunie, de atacantul francez.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
supereduardo10
supereduardo10  •  13 Iunie 2011, 01:25

numa gogosi ..cum e steaua asa si stirile astea :))

mitssa
mitssa  •  12 Iunie 2011, 19:42

logic inca o perla a ziaristilor insa tot in spania mai e si Tamudo liber de contract dc n-o inventatii si pe asta?:))

omgwtfbbq
omgwtfbbq  •  12 Iunie 2011, 17:02

Messi deja a semnat cu stoia.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează