FOTBAL  »  LIGA 1  »  DECIZIE

Tribunalul Constanţa a luat decizia azi! Cînd e momentul DECISIV pentru Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 11 martie 2015 16:13

Judecătorii de la Tribunalul Constanţa au anunţat azi că procesul în care se va decide dacă Gigi Becali va fi eliberat se va judeca la 31 martie. 

Patronul Stelei a reuşit săptămîna trecut să obţină acceptul judecătorilor de la Medgidia pentru a fi eliberat condiţionat.

Gigi a trebuit să aştepte 3 zile lucrătoare pentru a fi eliberat, însă acest lucru s-ar fi întîmplat doar dacă în acest termen procurorii n-ar fi atacat această decizie.

Cum aceştia au luat imediat măsuri şi au făcut recurs, dosarul a ajuns din nou la Tribunalul Constanţa, unde se va lua o decizie finală pe 31 martie, începînd cu ora 9:00.

Atunci, dacă va avea cîştig de cauză, finanţatorul Stelei ar putea ieşi din penitenciar imediat după pronunţarea sentinţei. În caz contrar, dacă va fi admisă contestaţia procurorilor, Becali va rămâne în puşcărie şi i se va stabili un termen ulterior la care să-şi poată reitera cererea de eliberare condiţionată, susţine libertatea.

Playtech: Smiley, gafă INTIMĂ pe internet. A făcut-o de râs pe Gina Pistol, fără să-și dea seama


Comentarii (29)
alexgsp
alexgsp  •  12 Martie 2015, 05:52

Este pacat ca tinerii vor sa-l vada in inchisoare pe Becali. A facut asa cum am mai spus multe atacuri la multiple persoane. A nu fi scholit nu este o infractiune , a vorbit dupa mintea lui dar ca orice roman , prost sau destept are dreptul sa se exprime. Faptul ca ceea ce a spus nu au fost laude i-a deranjat pe cei vizati , se mai intimpla in viata.Militez pentru Eliberarea lui Becali dar ori MEDIA face bruiaj or nu va fii eliberat. Nu cunosc prea multe detalii caci din NY nu mai sint la curent cu viata romaneasca. BAFTA GIGI

corneliusarmis
corneliusarmis  •  11 Martie 2015, 22:46

Beacali, de la Ponta si Bodu ti se trage!! Necuratul te-a pus sa te bagi in politica? Lui Antonescu si Ponta le-ai dat bani pentru campaniile electorale si ei , cu zambetul pe buze te-au bagat la Bulau!! Gura bate curu!!

ottobraun
ottobraun  •  11 Martie 2015, 20:19

mori ciobane mori!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează