FOTBAL  »  LIGA 1  »  TRIBUNALUL PRAHOVA

Tribunalul Prahova a dispus plasarea în arest la domiciliu a şefilor de la Petrolul

Articol de GSP - Publicat marti, 20 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 20 ianuarie 2015 19:09

Magistraţii Tribunalului Prahova au dispus scoaterea din arest preventiv şi plasarea în arest la domiciliu a acţionarilor Petrolul Ploieşti, Daniel şi Nicolae Capră, şi a directorului general al clubului, Marius Bucuroiu, acuzaţi de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 15 milioane de euro.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi contestată de către procurorii DIICOT, care instrumentează acest dosar şi care au dispus trimiterea în judecată a şapte persoane, alături de alţi nouă inculpaţi.

În 18 decembrie 2014, procurorii DIICOT Ploieşti au trimis în judecată 16 inculpaţi, între care acţionarii clubului de fotbal Petrolul Ploieşti, soţiile acestora şi directorul general al clubului ploieştean, sub acuzaţiile de constituire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Patronii clubului de fotbal Petrolul Ploieşti şi ceilalţi inculpaţi din acest dosar sunt acuzaţi că au creat un circuit economic fictiv prin care au produs un prejudiciu de 15.400.000 de euro prin acţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Sursa: Mediafax

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close