FOTBAL  »  Superliga  »  ALBA IULIA - CRAIOVA, MIERCURI 16:00

Trică a refuzat să facă deplasarea la Alba Iulia!

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2010 00:00

Mijlocaşul Universităţii Craiova, Eugen Trică, e nemulţumit cu statul de rezervă pe care-l are la echipă şi a decis să nu facă deplasarea cu echipa în vederea meciului cu Unirea Alba Iulia de mîine. Trică i-a reproşat tehnicianului olandez, Mark Wotte că nu este introdus pe teren decît pe final de meci. Mijlocaşul a făcut un scandal monstru părăsind cantonamentul oltenilor. Acelaşi lucru s-a întîmplat şi la CFR Cluj, atunci cînd Antanio Conceicao nu-l folosea.

Partida de la Alba Iulia va fi condusă de la centru de Alexandru Tudor, ajutat la cele două tuşe de Mihai Ovidiu Artene şiDaniel Hulubei, ambii din Vaslui. Arbitru de rezervbă a fost desemnmat de către Comisia Centrală, Cătălin Ion Buşi din Rîmnicu Vîlcea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
 •  07 Aprilie 2010, 18:21

nu va fie frica UNIVERSITATEA CRAIOVA PICA! cu ce jucatori are ma mir ca batut rapidul daca jucam asa i continuare STEAUA "nu are nicio sansa" sa ne bata!Hai baieti ca se poate liga II e aproape....FOARTE!

 •  06 Aprilie 2010, 19:58

de ce nu e semnat articolul respectiv? asa am putea sti si noi daca se confirma sau nu aceasta stire si am sti cat de corecti sunt redactorii dvs. sau sunt lansatori de fumigene.

 •  06 Aprilie 2010, 19:43

Beleaua mare nu e ca nu joaca Trica ci ca ne arbitreaza Tudor.Cu Tudor la centru vom avea viatza grea, daca luam un punct sa zicem sarumana.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează