FOTBAL  »  Superliga  »  ALBA IULIA - CRAIOVA, AZI, 16:00, LIVETEXT PE GSP.RO

Trică nu mai vrea să fie rezervă: "Ce, sînt boxer să joc 3 minute?!" :X

Mark Wotte, Eugen Trica, Craiova
Mark Wotte, Eugen Trica, Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 07 aprilie 2010 00:00

Trică a plecat luni seară de la echipă în semn de protest faţă de statutul de rezervă pe care l-a căpătat la Craiova de la venirea lui Wotte

"Dacă Wotte mă bagă iar pe final de meci, plec!", le-a promis Eugen Trică în vestiar coechipierilor înaintea meciului cu Poli Timişoara (1-2). Antrenorul olandez l-a introdus abia în minutul 85, aşa că "Jose" s-a ţinut de cuvînt!

Luni seară s-a prezentat la şedinţa de pregătire, dar nu pentru a se antrena. Surse din cadrul clubului au dezvăluit că mijlocaşul şi-a luat ghetele, le-a urat baftă colegilor şi a părăsit cantonamentul. "Păi, cît să mai suport să mă umilească ăsta?! N-am muncit la viaţa mea ca să ajung acum să joc 3 minute, cît un boxer!", ar fi aruncat Trică la plecare. A doua zi după incident, Universitatea s-a deplasat la Alba Iulia fără fotbalistul de 33 de ani.

Oficial, atît Eugen, cît şi Adrian Mititelu au invocat ieri o accidentare minoră ca paravan. "S-a lovit pe finalul meciului cu Timişoara, se ştia că nu va putea face deplasarea", a explicat patronul oltean la GSP TV. "Am suferit o contractură musculară dimineaţă, la antrenament, şi n-avea rost să mai plec la Alba Iulia. Nici vorbă să am vreo problemă cu antrenorul", a reacţionat Trică. Finanţatorul Ştiinţei încearcă să-l convingă să revină la echipă şi să participe la antrenamentul de joi.

138 de minute în 7 meciuri a jucat Trică în acest retur. În etapa a 20-a, cu Pandurii, el nu a fost folosit deloc

"Mititelu e antrenor din etapa a 20-a!" :)
Coechipierii lui Trică spun că mijlocaşul şi-a pierdut încrederea în antrenorul Mark Wotte din cauză că acesta s-a compromis: "Nu dă doi bani pe ideile tactice ale olandezului! Motivul? Toţi ştim că patronul se implică în alcătuirea echipei de cîteva etape, mai precis după înfrîngerea cu Gaz Metan. Doar aşa am mai început şi noi să învingem pe cineva".

>> "Eu zic că retrogradarea din 2005 ne-a creat un anticorp, de-asta spun că Universitatea nu va mai pica niciodată!", a spus Mititelu la GSP TV.
>> Firţulescu şi Valerică Găman încă se mai resimt după accidentările suferite în meciul cu Timişoara, însă oltenii sînt optimişti că cei doi vor putea evolua azi din primul minut.
>> Mititelu: "După 17 ani de triumf al echipelor bucureştene, sper să urmeze tot atîţia de supremaţie a Provinciei. Îmi doresc ca Timişoara sau Vaslui să ia titlul sezonul ăsta, la anul vom fi şi noi în lupta pentru campionat".
>> "Le-am pus băieţilor în vestiar un clasament în care noi avem 20 de puncte şi nu 17. Nici nu mă gîndesc să nu cîştigăm meciul cu Craiova", a precizat antrenorul Unirii Alba Iulia, Blaz Sliskovici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  07 Aprilie 2010, 12:20

trica lolpa gsp lolpa

 •  07 Aprilie 2010, 11:57

Subliniez : am spus "peste m.izeriil.e astea din presa". Fiti barbati "domnilor" ziaristi si acceptati cuvantul. Plange bucurestiul cand vede ce copii de viitor are Craiova. Jos labele de pe noi, suntem curati si ne murdariti.

 •  07 Aprilie 2010, 11:54

Ceva mai penibil n-am citit de foarte mult timp. Mark, esti un barbat adevarat si un antrenor excelent, o sa treci peste mizeriile astea din presa. Oltenia este cu tine. Hai Craiova!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează