FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - CFR 0-5

Trică nu uită de Steaua: "Nu vreau să sărbătorească titlul în Gruia!" » Ce spune Cadu despre echipa lui Reghecampf

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 21 aprilie 2013 23:16

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Eugen Trică, este extrem de mulţumit de evoluţia echipei sale în meciul cîştigat în faţa Gloriei Bistriţa, scor 5-0, însă nu uită nici de duleul cu Steaua.

"Mă bucur de această victorie, pentru că veneam după o serie neagră. Nu mă aşteptam la acest scor, tot ce îmi doream era să cîştigăm. Am făcut un joc foarte bun, băieţii erau conştienţi că vin după o perioadă slabă.

A fost o mobilizare exemplară şi am cîştigat fără probleme. Era tragedie dacă nu luam trei puncte. Obiectivul pentru meciul cu Steaua este victoria, pentru că nu vreau ca Steaua să sărbătorească cîştigarea titlului în Gruia", a spus Trică la DigiSport.

Cadu nu a uitat nici el de meciul cu Steaua, şi nu ezită să laude formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf: “Este un meci important, pe care vrem să-l cîştigăm.

Steaua este viitoarea campioană, echipa care joacă cel mai frumos fotbal, mie chiar îmi place să mă uit la meciurile lor, echipa care a demonstrat că este cea mai bună, dar noi sîntem campionii en-titre şi avem o onoare de apărat“, a conchis Cadu pentru Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
cfrclujole
cfrclujole  •  22 Aprilie 2013, 12:21
Postat de crucian pe 21 Aprilie 2013, 23:36

Vai, la vara nu mai esti antrenor la cefura. Vine maestrul in blaturi inapoi, Eoan Andone.

E mai bun decat Regheblat?

ko-ko
ko-ko  •  22 Aprilie 2013, 11:27
Postat de steaua.libera pe 22 Aprilie 2013, 00:15

Sa speram ca Alpin si clica lui dubioasa asta vad asta: . Cadu: "Steaua este viitoarea campioană, echipa care joacă cel mai frumos fotbal, mie chiar îmi place să mă uit la meciurile lor, echipa care a demonstrat că este cea mai bună"

Cadu e portughez, nu roman, el n-are dreptul sa declare razboi unei alte echipe din Romania, fie ea si una de sorginte bolsevica precum FC Oaia, deci declaratia lui e normala si de bun simt. Dar ascultati-l pe Trica, el exprima destul de bine pozitia reala a CFR-ului.

supersolo
supersolo  •  22 Aprilie 2013, 01:04

ce voiai sa zica?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează