FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 0-0

Trică: ”Pe Culio cred că îl afectează transferurile ratate din iarnă”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2009 00:00

Eugen Trică, mijlocaşul celor de la Anorthosis, este mirat de evoluţia slabă a lui Culio, jucător despre care crede că este afectat de transferurile ratate în străinătate.

”Mă aşteptam la mai multe de la Culio. Probabil l-au afectat transferurile nerealizate în iarnă. Nu ştiu ce altceva ar putea fi cu el. A ieşit clar din formă şi nu cred că îl afectează faptul că nu a reuşit să se transfere afară”, a spus Eugen Trică la Fanatik Show la OTV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  22 August 2009, 19:03

Purtator de cuvant trebuia sa te faci mai (S)Trica. Ti-ai ales gresit cariera, muica!

 •  14 Martie 2009, 00:41

pardon nu banatu imi cer mii de scuze e 1 noaptea vroiam sa zic oltenia

 •  13 Martie 2009, 23:34

a sabotat 4 cornere una dupa alta in prima repriza si "antrenorasu" nu a luat nici o masura.. alt aspect : si Culio(ca si Fabbiani) dupa ce s-a tuns (iarna) cu freza noua a uitat sa joace fotbal!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează