FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tricolorii îşi fac de cap la naţională? Reghe continuă ofensiva împotriva lui Piţurcă şi face noi dezvăluiri

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 15 aprilie 2013 15:41

Reghecampf îşi susţine afirmaţiile conform cărora Piţurcă îi strică jucătorii la echipa naţională. "Chiar avem probleme cu jucătorii cînd vin de la naţională, dar dacă noi nu vorbim despre asta nu avem cum să evoluăm. Nu eu am de pierdut în toată această chestie, ci el are", a spus antrenorul Stelei la Sport Total fm.

Reghecampf spune că aceste probleme sînt cunoscute de cei de la Federaţie, dar şi de staff-ul lui Piţurcă:

"Ceea ce se întîmplă acolo este ştiut de ei, dar le e frică să spună asta din cauza repercusiunilor! Eu ies cu jucătorii şi văd ceea ce consumă şi cît consumă şi sîntem atenţi la toate aceste lucruri. Nu este o critică la adresa antrenorului, pentru că este şi vina jucătorilor, dar cred că trebuie să discutăm şi să vedem cum putem remedia problema, nu să ne atacăm prin diferite emisiuni sau conferinţe de presă".

Reghe l-a atacat prima dată pe selecţioner, după ce acesta l-a numit "clovn" pe Latovlevici: "Jucătorii noştri vin de la naţională prost pregătiţi, vin graşi. Au un moral scăzut. Asta e diferenţa dintre Steaua şi naţională".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Aprilie 2013, 08:41

Afara cu antrenorii stelisti de la nationala ...si cu jmucatorii stelisti ...acestia nu ne reprezinta ...

florin.radu
florin.radu  •  15 Aprilie 2013, 22:53

piturca nu are cum sa-i tina ca echipa nationala nu e puscarie aici intervine educatia fiecarui jucator

ciur
ciur  •  15 Aprilie 2013, 20:51
Postat de van_goghu pe 15 Aprilie 2013, 19:45

am incercat de 3 ori sa gasesc logica din ceea ce ai scris dar m-am plictisit cand am vazut ca nu ai nimic relevant de zis... asta-i logica caineasca: unde te pisi, te-astepti sa creasca

Mos goghule! Daniel il sfatuieste pe Reghecampulea sa mearga in Germania sa se ingrijeasca si de BAIATUL lui, pe nume LUCA!!! Prostov ce esti! Sa te ocupi de COPILUL tau nu e RELEVANT??? Dobitocea ce esti...bovis apis...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează