FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Tricoul lui Florin Costea cu cele două girafe care fac sex costă 455 de lei!

Florin Costea, girafa golgeter de la Steaua
Florin Costea, girafa golgeter de la Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 04 august 2011 13:53

Florin Costea a fost în prim-plan după ce a venit la palatul lui Gigi Becali pentru a semnat contractul cu Steaua într-un tricou cu totul şi cu totul ieşit din comun. Finanţatorul Stelei a remarcat că Florin Costea purta un tricou în care două girafe făceau sex.

Chiar dacă cîrcotaşii au spus că situaţia de la Craiova l-a făcut pe Florin Costea să strîngă cureaua, fotbalistul îi contrazice pe contestari. Modelul de tricou pe care noul jucător al Stelei l-a purtat în momentul în care a semnat contractul cu roş-albaştri este creat de casa de modă Dolce and Gabbana şi poate fi achiziţionat de pe internet, chiar pe siteul oficial, la preţul de 107,54 euro! La un calcul simplu, ţinînd cont de cursul valutar de la BNR, tricoul fostului jucător al Universităţii Craiova valorează 455 de lei!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
fatamorgana
fatamorgana  •  04 August 2011, 22:36

ah, ce subiect bomba!..... daca ar exploada prostia, sigur am avea si ziaristi de sport, deocamdata avem de cancan...... cancanul lui Mitica travestit in jurnalism.

d_cristian
d_cristian  •  04 August 2011, 19:37

Fortza Steaua...!!! ha ha ha ce raii suntetii..foarte tare tricoul Masculul este Steaua iar Femela este Dinamo deci baiatul a venit cu temele facute sa le transmita Dinamovistilor cum vor sta sezonul acesta..'Dinamo inghenunchiatii iar Steaua deasupra lor'

overtruck
overtruck  •  04 August 2011, 17:00

Haideti fratilor, ce tot o dati acuma cu imbracamintea lui Costea ??? Sa fie sanatos si El si Gigi si sa ne aduca Stelutza iar acolo unde-i este locu ! Infinala Euroligii si dupa aceea in Champions League !!! Hai baieti, Hai Steaua !!!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează