FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Trimis pachet la vraci! » Rapidiştii l-au trimis pe Rui Duarte la Marijana

Rui Duarte s-a pregătit doar 10 zile în această vară
Rui Duarte s-a pregătit doar 10 zile în această vară

Articol de - Publicat marti, 09 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 08 august 2011 21:40

Duarte ar fi dorit să meargă acasă, în Portugalia, pentru a se trata după ruptura musculară, dar conducerea l-a trimis în Serbia, la Marijana Kovacevici.

Răzvan Lucescu n-a scăpat de ce se temea şi l-a pierdut pe Rui Duarte (30 de ani), după ce portughezul s-a accidentat în amicalul cu Sportul (2-1), disputat sîmbătă. Degeaba au sperat giuleştenii că lusitanul va scăpa doar cu o întindere musculară, RMN-ul efectuat ieri dimineaţă a arătat că Duarte a suferit o leziune musculară de gradul 1.

În aceste condiţii, fundaşul dreapta va lipsi cu siguranţă de la partidele cu Petrolul şi cu Chiajna, dar şi în meciul tur cu polonezii de la Slask, programat în deplasare. Nici prezenţa sa pe gazon în returul din play-off nu e garantată, însă şansele ca el să joace în meciul ce se va disputa la Timişoara sînt destul de bune, asta pentru că aseară a plecat la tratament în Serbia.

Pentru a se reface mai repede, Duarte le-a propus celor din conducere să meargă în Portugalia, la o clinică privată, specializată în tratamente cu oxigen, la care au mai apelat în trecut şi Joao Paulo Andrade, dar şi stelistul Geraldo. Temîndu-se că fotbalistul ar întîrzia iar să revină la antrenamente, dar şi pentru că Teixeira s-a refăcut imediat ce a mers la cabinetul Marijanei Kovacevici, alb-vişiniii l-au trimis aseară la Belgrad: "Dacă mergi în Portugalia, te mai întorci în noiembrie! Vrem să te faci bine cît mai repede pentru că avem nevoie de tine împotriva polonezilor!".

"Joacă în trei zile!"
Deşi fotbalistul se afla deja în avion spre Belgrad pentru a merge la tratament, preşedintele executiv al Rapidului, Dinu Gheorghe, anunţa la emisiunea Fanatik Show de la DigiSport: "Nu e o ruptură musculară, nu e nimic grav, în trei zile îl vom putea folosi".

Intră Creţu
În locul lui Duarte, Răzvan va miza pe Valentin Creţu, fotbalistul de 22 ani împrumutat de la Chiajna. Acesta a fost jucătorul care a evoluat cel mai mult în partidele de pregătire din această vară, asta şi pentru că n-a avut concurenţă pe post, deoarece portughezul a revenit cu o întîrziere de 16 zile din vacanţă.

E în lotul pentru UEFA
Chiar dacă are şanse minime de a bifa vreun minut în dubla manşă cu Slask, Rui Duarte a prins un loc pe foaia trimisă de alb-vişinii către UEFA.
Portari: D. Coman, C. Straton, Drăghia
Fundaşi: Rui Duarte, Ezequias, Marcos Antonio, Oros, Burcă, Creţu, Bozovici, Glauber
Mijlocaşi: Alexa, Deac, Grigore, Herea, M. Roman, Grigorie, Al. Ioniţă, I. Apostol, Teixeira
Atacanţi: Cassio, Pancu, Sburlea, Surdu, Ciolacu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
bursuculvisiniu
bursuculvisiniu  •  09 August 2011, 18:29

Poate se combina asta cu Mariana si iar dispare........

viobubu
viobubu  •  09 August 2011, 17:32

alo!Dl.Dinu vezi ca daca se accidenteaza Coman sunteti la retrogradare cu Straton;dati bani si aduceti un atacant de valoare ;ce aveti sunt sub cei de la toate celelalte echipe;fara stad.giulesti sunteti niste anonimi;dati -l afara pe dezordonatul de deac si aveti bani pt.2 ani pt plata stadionului;oricum presiunea suporterilor aduce mai multe puncte decat deac.Faceti curatenie cu mediocrii:Mucles,grigorie,burca,sburlea,casio,grigore,;Lucescule Herea e golgheter trebuie sa joace atacant,antrenorul taichii

Vezi toate comentariile (2)
Comentează