FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Troc cu ŢSKA » Păun şi Muşat, pînă în vară la "Steaua Bulgariei"

Păun a mai fost dorit de Mioveni și de Brașov. FOTO Raed Krishan
Păun a mai fost dorit de Mioveni și de Brașov. FOTO Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 16 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 15 februarie 2012 20:08

Georgian Păun şi Nicolae Muşat vor juca pentru bulgari pînă în vară, iar dacă vor fi transferaţi definitiv, Dinamo va stinge şi datoria către sofioţi pentru Platini


Dinamo a plătit, oficial, 200.000 de euro către ŢSKA Sofia pentru Michel Platini, iar bulgarii vor trebui să mai încaseze încă pe atît în vară. Azi, Georgian Păun (26 de ani) şi Nicolae Muşat (25 de ani) vor decola către Sofia pentru a semna contracte cu bulgarii pînă în vară, cu opţiune de transfer definitiv. Dacă vor rămîne la ŢSKA, datoria "cîinilor" către vecinii de la sud de Dunăre pentru Platini se va stinge!

Tot ieri, roş-albii s-au mai despărţit de doi jucători. Bogdan Pătraşcu (32 de ani) şi Liviu Ganea (24 de ani), ambii aflaţi în ultimele luni de contract, vor ajunge la Astra Ploieşti. Atacantul a fost aproape de Tîrgu-Mureş, dar prahovenii au acum întîietate la negocieri.

Rămîne doar Ebongue
Azi, Dinamo va pleca în cel de-al treilea turneu de pregătire din Antalya, unde va sta pînă pe 24 februarie. Cu lotul roş-albilor nu vor face deplasarea brazilianul David Lazari (22 de ani) şi estonianul Andrei Sidorenkov (28 de ani), cei doi fundaşi stînga aflaţi în probe. Conducerea a considerat că nici unul dintre ei nu este ca valoare peste jucătorii aflaţi în lot pe acest post. Camerunezul Rodrigue Ebongue (24 de ani) va fi păstrat, dar se va pregăti cu echipa secundă, întrucît nu are viză de intrare în Turcia.

Inbox:
- Adrian Mărkuş şi Andrei Florean, ambii atacanţi în vîrstă de 19 ani, vor semna contracte pe cinci sezoane cu Dinamo. Cei doi au fost convocaţi la echipa naţională Under 19, alături de alţi trei dinamovişti: Răzvan Cazacu, Andrei Manyur şi Ionuţ Burnea.
- Dinamo va disputa trei partide de verificare în turneul din Antalya. Momentan, singurul adversar care se cunoaşte este Rabotnicki (Macedonia).
- De azi, conducerea clubului şi angajaţii se mută în incinta hotelului Caro, de pe str. Barbu Văcărescu. Clădirea din complexul din Ştefan cel Mare în care erau birourile va fi renovată.
- Michel Platini declară dragoste lui Dinamo: "Este cel mai important club din România şi le transmit colegilor şi fanilor că voi face tot ce este posibil ca să luăm titlul!".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează