FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CEAHLĂUL, AZI, ORA 21.30, ÎN DIRECT LA DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Trocul cu ŢSKA a picat din cauza lui Platini » A jucat de 10.000 de euro!

Platini acuză acum dureri la spate şi le-a transmis antrenorilor că nu se simte prea bine din punct de vedere fizic
Platini acuză acum dureri la spate şi le-a transmis antrenorilor că nu se simte prea bine din punct de vedere fizic

Articol de - Publicat duminica, 22 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 aprilie 2012 19:28

Dinamoviştii nu sînt mulţumiţi de evoluţiile brazilianului, din iunie acesta urmînd să revină la Sofia, iar Georgian Păun să se întoarcă în Ştefan cel Mare.

Expresia "Valorează atît cît plăteşti!" i se potriveşte de minune lui Michel Platini, brazilianul adus cu mare tam-tam în iarnă de la ŢSKA Sofia şi pentru care Dinamo a plătit numai 10.000 de euro!

Sud-americanul, care va împlini 29 de ani în septembrie, nu reuşeşte să se impună nici măcar ca rezervă în Ştefan cel Mare, iar de marcat nici nu poate fi vorba. A dat un gol în partida-şcoală de la mijlocul săptămînii, însă cei care au fost prezenţi la partidă susţin că şi la acea fază mingea s-a lăsat greu convinsă să intre în plasă. În aceste condiţii, acţionarii sînt decişi să se despartă în vară de Platini şi să le acorde mai mult credit tinerilor Alexe sau Ţucudean.

Înţelegerea din iarnă cu ŢSKA Sofia spunea că Dinamo trebuie să achite aproximativ 300.000 de euro la vară dacă doreşte transferul definitiv al lui Michel, datoria putînd fi stinsă şi în schimbul vînzării definitive a lui Georgian Păun. "Nu putem face o asemenea afacere neprofitabilă. Păun va reveni în Ştefan cel Mare în vară, va intra sub comanda lui Bonetti, iar dacă Dario va considera că merită să rămînă la prima echipă, aşa se va întîmpla. Cît despre Platini, ne-am cam lămurit, poate pleca liniştit la vară", au comentat şefii.

258 de minute a jucat Platini în 5 partide pentru Dinamo, nereuşind să se facă remarcat cu nimic şi avînd o medie a notelor GSP de 5.00

1 gol a marcat Georgian Păun pentru ŢSKA Sofia în cinci partide, mijlocaşul de 26 de ani fiind anunţat titular şi azi, cu Cerno More Varna

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
bendyx066
bendyx066  •  22 Aprilie 2012, 13:02

tu oaie behaita nu te mai baga la dinamo vezi-ti de stina ta

viorica1
viorica1  •  22 Aprilie 2012, 12:11

Platini e cu 10 clase peste Alexe. Cum sa fie multumiti de el daca nu-l baga niciun minut ca joaca cu impiedicatul de Alexe.

kily
kily  •  22 Aprilie 2012, 11:24

pur si simplu nu inteleg ce au cu paun! este 3 clase peste acel misel platinat... indiferent cine a venit antrenor in groapa nu l'a suferit, este ciudat. acest baiat chiar nu merita soarta asta probabil nu i se iarta evolutia lui impotriva lui dinamo cand evolua la astra sau poli iasi acele jocuri , insa, au aratat ca are caracter! spre deosebire de toti cei ce l'au "antrenat" la dinamo capul sus, georgiane! si pleaca cat mai repede si cat mai departe de dinamo! si apou, umple'le poarta de goluri...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează