FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 1-0

"Tsunamiul" Cioinac n-a iertat pe nimeni! Atac furibund la fosta echipă: "Voi vedeți cum joacă Dinamo? E diferență mare între noi și ei"

Relația dintre Cioinac și Dinamo e una extrem de tensionată // FOTO: Cristi Preda
Relația dintre Cioinac și Dinamo e una extrem de tensionată // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 23:21

Ionuț Cioinac nu a terminat partida cu FCSB pe teren, fiind eliminat în minutul 70 după proteste la adresa arbitrului Adrian Comănescu.

La interviurile de la final, mijlocașul ieșenilor a fost extrem de vocal. După ce i-a ironizat pe steliști, Cioinac nu și-a uitat nici fosta echipă. 

"Am demonstrat în această seară că merităm din plin să fim în play-off. Cine merita să fie în play-off dacă nu noi? Dinamo? Voi vedeți cum joacă Dinamo? Am ajuns pe merit în play-off și e diferență mare față de cum jucăm noi și cum joacă echipele din play-out", a spus Cioinac, la TV Telekom Sport. 

Nu e pentru prima oară când Cioinac ia peste picior echipa din "Ștefan cel Mare".  Fotbalistul a evoluat pentru Dinamo în urmă cu 4 ani, bifând însă un singur meci. Unul de tristă amintire, în care a înscris un autogol într-un meci cu Viitorul, 1-2, din februarie 2014.


*Cioinac, în dreapta, a primit nota 1 din partea Gazetei după singura sa apariție din Liga 1 în tricoul lui Dinamo

Mijlocașul a ieșit pe ușa din dos de la Dinamo, mai ales după ce  fanii au depistat fotografii cu el în culorile Stelei înainte de venirea la roș-albi.

De atunci, Cioinac și-a "înțepat" fosta echipă cu fiecare ocazie și le-a declarat răzbunare pe viață dinamoviștilor. Ba chiar a înscris în poarta lor, într-un meci Fortuna Câmpina - Dinamo 2-5, din șaisprezecimile Cupei României, ediția 2014-2015.

Vezi și:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
bazileon
bazileon  •  02 Aprilie 2018, 14:26

Imi vine sa cred ca acest Cioinac a fost blat si de-aia e atat de vocal. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spinoza
spinoza  •  02 Aprilie 2018, 12:34

Coniac asta este lipsit de fair play. Aplauda arbitrul si spune ca n-a facut-o, trage in Dinamo fara motiv etc. Cine-l mai crede?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 Aprilie 2018, 12:21

cioinac asta...dupa ce si-a lasat echipa de 2 ori in inferioritete, sicu Dinamo si cu Steaua era dat afara de la orice echipa care se respecta cat de cat...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează