FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ 0-1

VIITORUL - CFR 0-1 // Țucudean a adus victoria CFR-ului, dar e gata să-i părăsească pe ardeleni: "Dacă vine o ofertă bună, conducerea va decide dacă o va accepta"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2018 22:01

George Țucudean, 27 de ani, a marcat unicul gol al partidei câștigate de CFR Cluj pe terenul Viitorului, scor 1-0, și după meci a vorbit despre o posibilă plecare de la liderul Ligii 1.

”Important e că am luat cele trei puncte, nu contează cum obții victoria. Am făcut față presiunii până acum și mereu am arătat că putem câștiga. Viitorul are calitate, e o echipă care se bate la play-off. 

Dacă va veni o ofertă bună pentru mine și pentru club, cei din conducere vor decide”, a declarat Țucudean la Look Sport.

”Să sperăm că va fi gazonul bun pe Arena Națională. Noi mergem foarte încrezători. În lupta la titlu se vor lupta și Craiova, și Viitorul”
George Țucudean

Ciprian Deac (CFR) a vorbit și el despre partida cu Viitorul: ”Spuneți-mi câte ocazii a avut Viitorul? E adevărat că a avut posesie, dar noi ne-am retras un pic. Ei nu și-au creat ocazii mari de gol. Apărarea noastră și-a făcut bine treaba.

Campionatul se va juca în play-off. Noi suntem favoriți cu Steaua etapa viitoare”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează