FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Țucudean rămîne "cîine", dar se mîndrește cu cele 3 trofee cîștigate în Ghencea: "Am semnat cu Steaua din curiozitate"

În ianuarie 2015, Țucudean a fost împrumutat de Charlton 18 luni în Ghencea. El aparține de divizionara secundă engleză pînă în iunie 2017
În ianuarie 2015, Țucudean a fost împrumutat de Charlton 18 luni în Ghencea. El aparține de divizionara secundă engleză pînă în iunie 2017

Articol de , - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2015 00:00

Ţucudean îşi declară în continuare dragostea pentru Dinamo şi spune că a jucat la marea rivală a roș-albilor doar pentru a-şi trece acest lucru în CV.

Venirea lui Mirel Rădoi la Steaua i-a fost fatală lui George Ţucudean. După ce-a stat două luni pe tuşă, atacantul de 24 de ani a fost dat afară, iar din septembrie se antrenează singur, neputînd să fie legitimat de nici un club pînă la următoare pauză de transferuri. George a explicat pentru Ring de ce a decis să vină la Steaua, deși era considerat de toată lumea un dinamovist pursînge.

"Nu regret nici un pic faptul că am fost la formația din Ghencea. Orice experienţă contribuie la creşterea valorii de fotbalist. Acolo am luat un campionat, am luat o Cupă a României, plus Cupa Ligii, toate trofeele interne posibile, deci nu am ce regreta. Astea rămîn în CV-ul meu. O să vină fiul meu şi o să mă întrebe la un moment dat: «Tati, ai fost fotbalist, ce trofee ai?». Şi o să-i arăt că nu am stat degeaba. Să nu creadă cineva că m-am dus la Steaua ca să mă răzbun pe Dinamo. Nici vorbă! Dinamovist am fost, sînt şi voi fi! Meciurile le trăiesc la fel ca un suporter de-ai lor. Ştiu că fanii nu mă mai au la inimă, asta e, mi-am asumat riscul ăsta", a explicat Ţucudean.

Cu 21 de partide în tricoul roş-albastru şi 5 goluri reuşite, arădeanul spune că se pregătește cu formația din orașul natal: "Mă antrenez cu UTA Bătrîna Doamnă. Nu avea nici un rost să mai stau la Steaua doar pentru a participa la antrenamente, pentru că cei de acolo efectiv nu mă mai doreau. Eu m-am despărţit în condiţii bune de club, nu am avut nici un conflict cu Mirel".

"Mă gîndesc la «naţională», cum să nu mă gîndesc?, dar nu-mi fac iluzii. Am avut momente cînd am jucat foarte bine şi nimeni nu m-a băgat în seamă. Selecţionerii au avut întotdeauna alte opţiuni"
George Ţucudean, atacant

50.000 €este salariul lunar pe care Ţucudean îl primeşte de la Charlton

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
1068573513209364
Bigiu Mihai  •  12 Noiembrie 2015, 09:07

Strigai m--e FCSB si acum te mndresti ***. Dinamovist nu mai poti sa fi acum esti *** Iubesc Dinamo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

412193122303749
Virgilio Valeanu  •  11 Noiembrie 2015, 16:03

am o viata alaturi de Dinamo (48 de ani), dar *** mai mare ca asta nu am auzit! sictir tradatorule!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  11 Noiembrie 2015, 14:07
Postat de krnevic pe 11 Noiembrie 2015, 10:23

Promit ca o sa-mi reglez sinapsele si circuitele din capu meu dupa ce se desfinteaza mizeria cu numele format din 4 litere: fcsb. Pana atunci insa NEMA.

Nasol, mai bine promiteai reglajul după ce se desființa ne-mizeria căreia îi va rămâne porecla Pojorâta. Nu de alta, dar nu mai e mult. Și capeți o șansă să revii la normal...

Vezi toate comentariile (54)
Comentează