FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - STEAUA 0-1

Tudor l-a scos din minţi pe Sabău cu arbitrajul de la Tg. Mureş - Steaua. Au fost corecte eliminările dictate de "central"?

Alexandru Tudor
Alexandru Tudor

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2010 00:00

Alexandru Tudor a reuşit să-i scoată din minţi pe cei de la FCM Tîrgu Mureş cu maniera în care a arbitrat partida cu Steaua, scor 0-1. Tehnicianul gazdelor a acuzat dur prestaţia "centralului", care a dictat 3 eliminări pentru jucătorii săi (Bruno Fernandes '13, Topici '65, Vasilache '67) şi una pentru stelişti (Eric Bicfalvi '34).


"Cînd eşti cobaiul unora, ce mai poţi să spui? Jocul s-a terminat, lumea îşi bate joc de noi, păcat pentru publicul extraordinar pe care l-am avut. La felul în care s-au desfăşurat lucrurile, mi-aş lua bagajele şi aş pleca. De-aia a ajuns fotbalul românesc aşa cum a ajuns.. S-a văzut cel mai bine în meciul de astăzi!

Doar banii contează. Singurul lucru bun e că nu se va mai găsi nimeni să ne acuze că am făcut blat cu Steaua. Despre arbitraj nu mai comentez nimic. Mai are rost? Doar eliminarea lui Vasilache a fost justă! Mă aşteptam ca Tudor să dea şi penalty pentru Steaua ca să se termine mai repede!", a declarat Sabău.

Alexandru Tudor a arătat nu mai puţin de 15 cartonaşe: 11 galbene şi 4 roşii!

VIDEO - CLICK  AICI pentru a vedea faza eliminării lui Bruno Fernandes!

VIDEO - CLICK AICI pentru a vedea faza eliminării lui Topici!


VIDEO - CLICK AICI pentru a vedea faza eliminării lui Vasilache!


Ce părere ai despre arbitrajul lui Alexandru Tudor? Comentează aici!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
kily
kily  •  21 Noiembrie 2010, 10:57

Felicitari, Tudore! Fotbalul ROMANESC nu are nevoie de un nou...CFR 1907!

china6085
china6085  •  21 Noiembrie 2010, 09:53

bai fratilor de ce sa batem campi au fost corecte toate eliminarile inclusiv ce de la STEAUA bravo Tudore pentru ca ai avut curajul necesar

ciobotariu
ciobotariu  •  20 Noiembrie 2010, 22:31

fortza steaua.....................

Vezi toate comentariile (30)
Comentează