FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Tudorel Stoica îl pune la colț pe Duckadam: „Să nu uite că trăiește datorită armatei! Băieții deștepți ling și unde au scuipat”

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 20:31 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 20:31

Tudorel Stoica, unul dintre cei care au fost de partea CSA Steaua în conflictul cu FCSB și Gigi Becali a reacționat dur la adresa lui Helmuth Duckadam, fostul său coleg de echipă, care a preferat să fie de partea formației din Liga 1. Declarațiile lui Tudorel au fost făcute la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Ai avut un conflict și cu Duckadam.

- Eu îl înțeleg pe Duckadam fiindcă băieții deștepți își văd interesul. Că ling și unde au scuipat, că nu știu ce se întâmplă... Eu n-o să fac niciodată asta. Duckadam și-a dat seama. Eu nu l-am înțeles niciodată, când era la FCSB l-a jignit pe Pițurcă și a fost contra noastră.

- Spune-mi, te rog...

- Duckadam să nu uite că trăiește datorită armatei ! Armata l-a luat când a făcut accidentul și l-a adus cu elicopterul la București. Și l-a operat, salvându-i viața. Duckadam este "Eroul de la Sevilla", dar să nu uite că până să apere el au fost zece colegi care l-au apărat pe el.

- Ești prieten cu el acum?

- Am fost mereu prieten cu Duckadam, dar el a fost influențat. N-a fost o dispută între noi doi, însă Vali Argăseală i-a spus ceva și el s-a legat de mine la televizor. "Ducka, nu te mai lua după ăștia de pe acolo! Eu dacă vreau să-ți spun ceva... Dă-mi telefon și întreabă-mă! Ăștia vorbesc aiurea ca să te facă pe tine să vorbești contra mea". El a fost influențat. Eu toată viața n-o spun nimic despre vreun coleg de-al meu.

- De fotbalul de azi ce părere ai?

- Fotbalul din ziua de azi e inexistent! Echipa din Divizia B când jucam noi ar fi câștigat campionatul acum. Slab de tot! Ce mă doare pe mine? Că sunt tineri jucători foarte talentați, dar noi aducem toate nonvalorile. Nu sunt rasist, dar jucătorii români n-au loc să progreseze pentru că apare câte unul care prinde echipa.

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV Ce pensie are Tudorel Stoica, după 15 ani la Steaua: „Eram mort, dacă nu mă ajuta Valentin Ceaușescu!”

Trădare după modelul Dennis Man » Anamaria Prodan, notificată de „perla” de la FCSB că vrea să rupă contractul! Amenință din nou cu procesul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
ripensistu
ripensistu  •  26 Noiembrie 2021, 21:45

Numai daca esti bolnav de fecesebita cronica poti avea nesimtirea sa spui ceva rau de domnul Stoica.

laur33
laur33  •  26 Noiembrie 2021, 14:21

Se vede ca e fotbalist si asta. Incepe o fraza cu "Eu il inteleg pe Dukadam" si imediat urmatoarea fraza cu "Nu l-am inteles niciodata pe Dukadam".

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  26 Noiembrie 2021, 12:34

Stoica nu spune "nimic"despre foștii colegi, dar" zice" despre Duckadam! Bine a scris cineva, dacă Becali îl lua pe fiu-său era f.bine!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează