LIGA 1  ·  FCSB

Tudorel Stoica reaprinde conflictul central din fotbalul românesc: „Nu știu cum a ajuns FCSB în Liga 1”

Conflictul dintre FCSB și Steaua a scindat suflarea roș-albastră
Conflictul dintre FCSB și Steaua a scindat suflarea roș-albastră

Vineri, 19 Iulie 2019

Tudorel Stoica, 64 de ani, fostul fotbalist de legendă al Stelei, a comentat ultimele dispute dintre FCSB, clubul patronat de Becali, și CSA Steaua.

Tribunalul București a stabilit că palmaresul din perioada 1947-2003 aparține Clubului Sportiv al Armatei, în timp ce din 2003 și până în prezent acesta este în curtea FCSB. Decizia nu este una definitivă.

Tudorel Stoica a comentat această situație, păstrându-și poziția pro CSA.

„Mi se pare normal ceea ce s-a întâmplat. Gigi doar a venit, a fluturat niște hârtii care s-au dovedit a fi fără valoare în urma acțiunilor judecătorești.

Atât timp cât procesele au fost câștigate de CSA, înseamnă ca ei beneficiază de palmares, culori și siglă. Deci nu știu cum de a ajuns o echipă ca FCSB în Liga 1 și o echipă ca Steaua în Liga a 4-a”, a declarat Stoica pentru TV Telekom Sport.

7 titluride campion a câștigat Tudorel Stoica în tricoul Stelei

Vezi și: Scandal și la CSA Steaua! Angajații se plâng de ultima regulă impusă: „Parcă am fi la închisoare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Ultimele zile din viaţa Mihaelei, fata obligată să se prostitueze de clanul Boceanu. Șocant cum a sfârșit fata

Libertatea

Comentarii (45)

Farmatu Lucian  •  19 Iulie 2019, 18:36

D le Stoica ai fost unul dintre cei mai mari la Steaua...Dvs ce considerați că se putea întâmpla cu Steaua dacă Gigi nu prelua echipa la momentul respectiv! Va rog sa ne spuneți Cum a preluat Gigi din punct de vedere echipa la acel moment ptr ca eu știu. . Gigi a fost înșelat la prelurea echipei? Va rugam sa furnizați informații sau nu mai vorbiți deloc....

George Burcasimi  •  19 Iulie 2019, 18:19

Tudorele ,ai fost un jucator exceptional ,si am o stima imensa pentru tine ! Daca azi ,as face o echipa performanta de fotbal ,si as avea resurse mi-as,dori un nucleu de fotbalisti inegalabili ! In poarta ,Vasile Iordache ,fundasi : Iovan ,Belodedici, Sames Rotariu mijlocas ;Hagi ,TUDOREL STOICA ,L.Boloni ,M. Raducanu ,atacanti : C.Zamfir si Marius Lacatus ! Si echipa as incepe-o intodeauna cu : Iordache ,Belo,Rôti,Tudorel Stoica ,M Raducanu si Lacatus .Dar tu nu esti constient ça Armata nu are dre dreptul sa aiba echipa de fotbal profesionist ! S-a terminat cu bolsevismul ,si cu echipele départementale ! Va taceti iluzii desarte .Eu stiu ,ça ciobanul G.Becali va jignit ,dar sa nu uitam ça el ( cu toate pacatele lui) a tinut echipa Steaua in viata ,iar justitia de *** ,in acest caz ,va plati pentru *** de care a dat dovada !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Marius Denisan  •  19 Iulie 2019, 16:45

Nu a ajuns ci acolo a fost din totdeauna

Vezi toate comentariile (45)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
20:00 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bochum - Stuttgart

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Milan - Torino

Digi 2
Program TV complet

Liga 1