FOTBAL  »  Superliga  »  JUNIORI

"Tunar" medieşean! » Un junior de 13 ani a fost transferat la Arsenal

Articol de - Publicat joi, 28 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 28 august 2014 02:10

Puştiul, caracterizat "cel mai tehnic român născut în 2001", a plecat ieri la academia londoneză, după ce a fost ochit la un trial susţinut la Salonic.

Contingentul român de la academiile britanice creşte. Săptămîna trecută, Alex "Ace" Oroian, un puşti de 13 ani de la Interstar Sibiu, a impresionat la probele celor de la Arsenal, desfăşurate la Salonic.

Astfel, mijlocaşul a fost unul din cei patru fotbalişti selectaţi de academia londoneză! "Mi-au zis că vor să facă un fotbalist mare din mine!", a declarat puştiul pentru Gazetă, cu doar cîteva ore înainte să decoleze către Marea Britanie.

Mîndru de "contract"
Puştiul este lăudat în presa sibiană de către reprezentanţii clubului său. "E cel mai tehnic fotbalist român născut în anul 2001! E o încununare pentru cei zece ani împliniţi de Interstar", a punctat unul dintre oficiali, Daniel Murăşan.

Încîntat de reuşită, băiatul şi-a postat "noul contract" pe o reţea de socializare: de fapt, o foaie primită de la Arsenal, prin care era înştiinţat ce obiecte să facă parte din bagajul pentru Londra. Printre acestea, pijamaua, periuţa, ceasul deşteptător sau manualele! :)

16 ani are Nicu Cîrnaţ, ultimul fotbalist ajuns în Albion înaintea lui Oroian: a semnat cu Wolves vineri

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 03:09
Postat de unico_biancorossi pe 05 Septembrie 2014, 03:08

mda.. arsenal... asa sa fie.

ps - succes copile, poate vei ajunge fotbalist, candva...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 03:08

mda.. arsenal... asa sa fie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează