FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, tot mai aproape de lovitura verii. Turcii titrează: „Bogdan Stancu se întoarce acasă”

Bogdan Stancu
Bogdan Stancu

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iunie 2021 12:19 / Actualizat luni, 07 iunie 2021 13:49

Bogdan Stancu (33 de ani), atacantul căruia îi expiră contractul cu Genclerbirligi la finalul lunii iunie, se află în negocieri cu FCSB. 

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a dezvăluit că a discutat cu Bogdan Stancu despre o posibilă trecere a „Motanului” la FCSB. Totul depinde de alegerile pentru conducerea clubului Genclerbirligi, de care Stancu aparține. Dacă bașkanul preferat al atacantului român va fi ales, Stancu își va prelungi înțelegerea cu Genclerbirligi. Dacă nu, are drum liber spre FCSB.

„Stancu se întoarce acasă”

Totuși, cu o săptămână înainte de data alegerilor, turcii anunță că „Stancu se întoarce acasă”.

„Bogdan Stancu, care a jucat în SuperLig timp de mulți ani, se întoarce în țara sa natală. Atacantul român de 33 de ani, care a jucat pentru Galatasaray, Orduspor, Bursaspor și Genclerbirligi, se întâlnește cu Steaua București (FCSB, n.r.)”, se arată într-un material al cotidianului Fotomac.

A zis că a jucat mult timp acolo și că a promis ceva. Dacă e ales unul dintre bașkani, rămâne. Dacă nu, pleacă. Pe data de 15 sunt alegerile. Nu depinde doar de asta. Dacă nu îi dă cât trebuie, 100% vine la voi. A zis că nici nu se gândește. Băiatul chiar a venit să se întâlnească cu mine. Mi-a zis că nu va juca la altă echipă din România. Doar la FCSB! 

- Gigi Becali, patron FCSB

Bogdan Stancu în Turcia:

  • Galatasaray: 16 meciuri, 3 goluri, 2 pase decisive 
  • Bursaspor: 53 de meciuri, 8 goluri, 3 pase decisive 
  • Orduspor: 65 de meciuri, 21 de goluri, 6 pase decisive 
  • Genclerbirligi: 157 de meciuri, 61 de goluri, 23 de pase decisive

Bogdan Stancu e un jucător pe care îl apreciez foarte mult, am jucat alături de el mult timp. Știu că marchează, nu am văzut meciuri de-ale lui, dar cu siguranță este un jucător foarte bun. Dacă FCSB îl va transfera, va fi o lovitură dată de ei. 
- Răzvan Raț, la Pro X

Bogdan Stancu, transfer important în era Becali

Bogdan Stancu a fost primul mare transfer reușit de Gigi Becali. În 2011, atacantul era cumpărat de Galatasaray, în schimbul sumei de 5 milioane de euro. Din acel moment, „Motanul” a evoluat doar în Turcia, pentru Orduspor, Genclerbirligi și Bursaspor.

41 de goluriare Bogdan Stancu în tricoul celor de la FCSB, în 95 de meciuri. Stancu a jucat la FCSB între 2008 și 2011

VIDEO. Alexandru Crețu, după ce a semnat cu FCSB: „E normal să existe presiune”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Cealaltă față a lui Gigi Becali: a ținut România în viață în cupele europene! FCSB a subordonat toate rivalele din țară

Gigi Becali anunță ce se mai întâmplă cu Florin Tănase: „L-au sunat cei de acolo” » FCSB s-a interesat de jucătorul care a impresionat la Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
albalbastru72
albalbastru72  •  07 Iunie 2021, 19:26

E mai multa bucurie la rivalii fecesebelei daca se face acest transfer.

3113
3113  •  07 Iunie 2021, 16:58

Zero barat a fost toată cariera. E perfect pentru FC FCSB. Bine că a avut decența să se retragă de la echipa națională, că altfel îl impunea Gigi titular și pt a încerca în iarnă să ia ceva firfirei pe el.

adriann_
adriann_  •  07 Iunie 2021, 16:25
Postat de s_lv_o.. pe 07 Iunie 2021, 15:52

***)). De crop ai auzit? Iar te legi de detalii irelevante. Ce e relevant insa, e faptul ca ai mintit. Si Cel de Sus stie. Iar tie nu ti-e frica, si minti in continuare. Tsss.. :))))

Da postacule, am auzit :)) Si am mai auzit de faptul ca nu face nimeni crop la un screenshot pastrat ca dovada :))) REALITATEA SIMPLA E CA TI-A FOST LENE SA FALSIFICI O PAGINA INTREAGA SI AI FALSIFICAT DOAR MESAJUL DE 2 RANDURI :))) Iar acum esti prins SI DEMASCAT DIN CAUZA PROPRIEI TALE LENI :))) OFTICA-TE :)))

Vezi toate comentariile (42)
Comentează