FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Turcii zic că fac anchetă după ce steliştii Martinovici şi Iliev au fost prădaţi!

Comunicatul conducerii hotelului Royal Holiday Palace
Comunicatul conducerii hotelului Royal Holiday Palace

Articol de - Publicat vineri, 27 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 ianuarie 2012 15:23

Conducerea hotelului Royal Holiday Palace a remis astăzi un comunicat, într-o engleză aproximativă şi stîlcită, în care informează că va lua măsuri pentru a se găsi hoţul care i-a deposedat pe steliştii Martinovici şi Iliev de două laptopuri, două Iphonuri, două Ipoduri şi două telefoane mobile. Bineînţeles, "otomanii" încearcă să se exonereze de orice vină, deşi au o paza extrem de strictă şi severă la fiecare hotel de 5 stele.

Vă oferim în continuare amănunte din comunicat: "Noi şi organizatorul clubului am aranjat camerele echipei pe acelaşi coridor. Am oferit şi informaţii cum că orice cameră trebuie închisă cum trebuie pentru binele jucătorilor. Toată lumea a ştiut că acea cameră a fost deschisă. Noi am avut informaţii că oaspeţii noştri pot folosi cutia de valori din cameră. Pentru că era deschisă camera, cutia de valori nu poate fi folosită. De aceea nu sîntem în poziţia de a verifica exact cine a intrat în cameră. Avem şi un sistem de carduri, bine pus la punct, şi putem afla cine l-a folosit. Avem, de asemenea, un sistem de camere în zona publică.

Nu avem camere pe palier, în zona camerelor, fiindcă aceasta este privată pentru oaspeţii noştri. Departamentul nostru de securitate se ocupă acum pentru a rezolva cazul. Am verificat tot personalul nostru şi zona publică, dar nu am aflat nimic. Verificăm şi camerele din hotel din zona în care s-a produs evenimentul. În acest moment avem în hotel 750 de oaspeţi".


În final, conducerea hotelului şi-a exprimat regretul pentru cele întîmplate, susţinînd că nu a întîmpinat niciodată asemenea probleme. "Ne bucurăm că Steaua stă la noi, pentru că e o echipă importantă din Europa", mai zic turcii pentru a-i îmbuna pe români. Roş-albaştrii au avut probleme similare şi în vară, în Austria, Latovlevici fiind deposedat de bani.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
luciano86
luciano86  •  27 Ianuarie 2012, 18:02

toata povestea asta mi se pare ciudata...

bosslife
bosslife  •  27 Ianuarie 2012, 16:49

mai recupereaza din pret si ei:))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează