FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Turcu: "Fără semnătura lui Dinu, la Dinamo nu vine nimeni"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 aprilie 2008 00:00

Vicepreşedintele lui Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, miercuri, agenţiei NewsIn, că nu crede că Mircea Rednic nu va mai prelua echipa din vară, dar indiferent de decizia sa, administratorul delegat, Cornel Dinu, va avea ultimul cuvând în ceea ce priveşte transferurile formaţiei din Ştefan cel Mare.

"Consiliul de Administraţie a stabilit ca domnul Dinu să se ocupe de transferuri şi el va răspunde pentru jucătorii transferaţi. El este singurul din CA care se pricepe cu adevărat la fotbal. Orice ar spune domnul Rednic, fără semnătura lui Cornel Dinu nu se poate face niciun transfer. Nu vine şi nu pleacă nimic fără acordul domnului Dinu", a spus Turcu.

Conducătorul dinamovist crede însă că Mircea Rednic va deveni antrenorul lui Dinamo la finalul acestui sezon. "Nu cred că Rednic nu va mai veni la Dinamo. Avem o datorie morală faţă de dânsul. Sunt sigur că în cele din urmă se va înţelege cu domnul Dinu la transferuri. Pot face o echipă bună, care la finalul sezonului viitor să ridice trofee deasupra capului", a mai explicat acesta.

Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, miercuri, agenţiei NewsIn, că nu a semnat niciun angajament cu Dinamo, şi a lasat să se înţeleagă că s-ar putea să nu mai preia echipa din Ştefan Cel Mare, nemulţumit de faptul că administratorul delegat al alb-roşiilor se ocupă de transferuri.

"Nu vreau să comentez pe marginea faptului că Dinu se ocupă acum de transferuri. În momentul în care o să stau de vorbă cu acţionarii de la Dinamo, atunci o să spun ce vreau, ce nu vreau, care sunt condiţiile mele. Dinu urmăreşte jucători de când a plecat Zenga, pentru că a preluat funcţia de director tehnic. El încă e activ. La orice echipa am fost, singura greşeală care s-a făcut a fost că s-au adus jucători peste capul meu, cum a fost şi cazul lui Copos la Rapid. Atunci cine răspunde de rezultate, domnul Dinu sau eu? Sau eu numai antrenez, şi alţii aduc jucători?", a declarat Mircea Rednic, care a lăsat apoi să se înţeleagă că ar putea să nu mai vină la echipa din Ştefan cel Mare: "Eu încă nu mi-am acordul, nu m-am decis dacă vin sau nu la Dinamo. Din moment ce se iau decizii din astea, fără să mă întrebe, mi se pare că... eu am semnat nimic cu Dinamo, e doar o înţelegere. Am ajuns la o înţelegere cu domnul Badea, iar dânsul nu are drept de semnătură".

Dinamo şi Mircea Rednic au ajuns la un acord pentru un contract pe o perioada de 2 ani, valabil din sezonul 2008-2009, însă contractul între cele două părţi nu s-a semnat şi s-a vehiculat varianta ca tehnicianul să vină mai devreme pe banca tehnică a dinamoviştilor, din cauza rezultatelor slabe înregistrate în ultimele etape.

În ultima şedinţa a CA al lui Dinamo s-a luat hotărârea ca administratorul delegat al echipei din Ştefan cel Mare, Cornel Dinu, să se ocupe de toate transferurile care se vor face la gruparea alb-roşie, preşedintele executiv al alb-roşiilor, Cristi Borcea, precizând că această decizie era luată de mai mult timp, dar abia acum a fost făcută publică.

Sursa: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
 •  16 Aprilie 2008, 20:34

hai sa fim seriosi chestia nu e cum nu vine nimeni fara semnatura Procurorului, ci cine vine cu...

 •  16 Aprilie 2008, 20:29

NE MERITAM SOARTA . SUNTEM CIRCARI . SA STEA DINU LA TRANSFERURI SI NU ANTRENORUL E DE RASU CURCILOR. MAI BINE BORCEA SI CU TURCU LA-TI LUA CU VOI SI ATI LASA-O PE DINAMO SA SE OCUPE ALTII DE EA . ALTII SERIOSI SI NU CIRCARI.

 •  16 Aprilie 2008, 20:24

CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC! CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC! CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC! CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC! CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC! CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!CIRC!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează