FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Turcu: "M-am angajat sa pun umarul la construirea unui nou stadion pentru Dinamo"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2007 00:00

Vicepresedintele CA al lui Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, vineri, pentru NewsIn, ca lucreaza la realizarea unui proiect de amploare care are ca scop construirea unui nou stadion pentru echipa din stefan cel Mare.

"De acum inainte, odata cu noua mea functie am si noi atributiuni. Eu ma voi ocupa exclusiv de infrastructura lui Dinamo. Vreau sa avem, in cel mai scurt timp, un stadion modern, demn de o echipa campioana. M-am angajat sa pun umarul la construirea unui nou stadion pentru Dinamo si deja caut solutii pentru a gasi fondurile necesare si, intr-un an jumatate, doi, sa fie gata. Este vorba de o investitie de milioane de euro pentru o arena europeana", a declarat Turcu.

Intrebat cum va arata noua arena a lui Dinamo, Vasile Turcu a spus: "Nu pot da prea multe detalii pentru ca inca nu este pus totul la punct. Nici proiectul nu e finalizat, am inceput lucrul de doua zile. Vreau sa-i asigur pe suporteri ca ma voi lupta pentru ca Dinamo sa aiba o baza moderna. Pana acum au contestat conducerea si din cauza acestui fapt si e adevarat ca au avut dreptate, dar in curand vor avea si stadionul visat, eu sunt direct raspunzator pentru realizarea si finalizarea acestui proiect".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează