FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Turul Europei cu autocarul :) Ardelenii au ales să plece în cantonament cu mașina

Chiar dacă sezonul trecut au câștigat Cupa României, clujenii s-au obișnuit cu condițiile neprielnice
Chiar dacă sezonul trecut au câștigat Cupa României, clujenii s-au obișnuit cu condițiile neprielnice

Articol de - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 00:00

Ardelenii au ales să plece în cantonament cu mașina, chiar dacă au făcut pe drum aproape 12 ore.

Criza financiară face ravagii la gruparea din Gruia! Ca să scadă cât mai mult cheltuielile, șefii clubului au decis ca elevii lui Vasile Miriuță să meargă la Maribor, în Slovenia, cu autocarul, nu cu avionul.

Asta deși între Cluj și Maribor sunt circa 800 de kilometri, iar pe drum s-au pierdut aproape 12 ore! După numai o zi de acomodare cu aerul Sloveniei, ardelenii vor disputa primul amical, adversară urmând a le fi formația Rudar Velenje, locul 7 în prima divizie sezonul trecut.

"Muri" n-a plecat

Deși în urmă cu aproximativ două săptămâni Iuliu Mureșan a anunțat că a demisionat, întrucât a fost pus sub control judiciar timp de 60 de zile și e urmărit penal pentru delapidare de fonduri, administratorul special nu a plecat niciodată de la echipă și s-a implicat în continuare în treburile administrative ale clubului.

Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a comentat situația lui "Muri": "Postul de administrator special nu-i vacant, el este acoperit de către domnul Mureşan, câtă vreme a fost numit de acţionari. Momentan, prin forţa împrejurărilor, nu poate să îşi exercite atribuţiile, însă acest lucru nu durează la nesfârşit".

1jucător a achiziționat CFR în această vară, fundașul lateral Peteleu. În schimb, a pierdut 4: Dani Coelho, Gomelt, Vitor Bruno și Beleck

4amicale vor disputa "feroviarii": cu Rudar Velenje (Slovenia, 30 iunie), cu Zoria Lugansk (Ucraina, 3 iulie), cu Dinamo Moscova (Rusia, 6 iulie) și cu Karpatî Lvov (Ucraina, 8 iulie)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gumbo
gumbo  •  29 Iunie 2016, 09:40

Ce "condiții neprielnice" si ce "12 ore pierdute" visezi, ziaristule? O călătorie normala de 8-9 ore cu autocarul poate fi numita relaxare și excursie, in situația de față. Avion ai numai Cluj-Napoca - Graz, Austria, plus 70 km de sosea pana la Maribor. Cu tot cu așteptare, coada check-in, îmbarcare, debarcare, așteptare bagaje in aeroporturi faci vreo 3-4 ore pana la Graz. De-acolo mai ai o ora pana la Maribor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează