FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV A plecat și „Tyson” » Dinamo l-a pierdut după 30 de ani pe unul dintre cei mai iubiți „câini roșii” din club

Costel Ologu a avut probleme la șold, a făcut infiltrații, în primăvara anului trecut
Costel Ologu a avut probleme la șold, a făcut infiltrații, în primăvara anului trecut

Articol de - Publicat joi, 20 ianuarie 2022 10:47 / Actualizat joi, 20 ianuarie 2022 11:46

Costel Ologu, alias „Tyson”, șoferul autocarului și unul dintre cei mai vechi angajați ai lui Dinamo, martor la toată istoria echipei din ultimii 30 de ani, este obligat să plece din club din cauza unor probleme medicale. Nicolae Badea și Cristi Borcea îi sprijină „recuperarea”. 

Dinamo l-a pierdut pe unul dintre cei mai vechi „câini roșii", este vorba de Costel Ologu, șoferul autocarului roș-albilor de mai bine de trei decenii. 

Deplasarea la Constanța, pentru amicalul din week-end-ul trecut cu Farul (2-2), a fost ultima cursă, iar roș-albii pierd un angajat de nădejde. Nea Costel, recunoscut în fotbalul românesc după porecla „Tyson", este obligat să se opereze, din nou, din cauza unor probleme medicale ce nu mai suportă amânare.

Răzvan Zăvăleanu dezvăluie: „Sunt interesați să investească la Dinamo”
DINAMO
Răzvan Zăvăleanu dezvăluie: „Sunt interesați să investească la Dinamo”

„Tyson” de la Dinamo, ajutat de "vechea gardă"

„Inițial, «Tyson» a fost operat și i s-a pus o proteză la genunchi, Nicolae Badea a platit tot ce a ținut de intervenția chirurgicală. Doar că acum e nevoie de o nouă operație. A auzit Borcea și i-a spus că de data asta achită el costurile. Că e vorba despre bani mulți, mii de euro, chiar dacă e vorba de o intervenție chirurgicală la București. Toate aceste probleme îl scot din circuit pe cel mai vechi dinamovist de la echipă, care a prins generații întregi de fotbaliști", povestește cineva din club.

Cine e „Tyson”, șoferul iubit de toți dinamoviștii

Costel „Tyson" a fost adus la clubul din Ștefan cel Mare de către Vasile Ianul, pe vremea când Ologu era șofer la Ministerul de Interne. Adică în 1991. De-atunci, generații întregi de dinamoviști au fost plimbate prin toate deplasările din țară, uneori și afară, în autocarele conduse de Tyson, devenit amic la cataramă cu mulți fotbaliști. De exemplu, în semn de prietenie, George Țucudean chiar i-a cedat un model de Jaguar, mai vechi. 

Iulian Mihăiescu, cu stilul său hâtru, i-a pus porecla după fiorosul boxer american Mike Tyson, după ce "nea Costel" a avut o dispută cu niște șoferi turci în vamă.

4 autocare diferiteale clubului a condus "Tyson" pe durata angajamentului din Ștefan cel Mare

450 de mii de euroau transmis oficialii dinamoviști că au plătit pe autocarul echipei în 2008, model Neoplan Cityliner, un model ales de ultima mare generație a "câinilor", cu Dănciulescu, Niculescu, Lobonț, Cătălin Munteanu și Mărgăritescu

Citește și alte știri despre Dinamo:

Sorescu e luat tare: „Uită de România. În minutul 20 ești schimbat, îți dau în scris!”

Dinamo a ofertat un jucător de la Farul + „Câinii” au renunțat la încă doi jucători

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  21 Ianuarie 2022, 00:20
Postat de andrei.steaua pe 20 Ianuarie 2022, 14:38

Daca ne da Clujul ramanem pe 2. Daca va da Pitestiul ramaneti de rasul Ligii

Și ce faceți băi, agricultură cu locul 2!?...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  20 Ianuarie 2022, 22:45

Multa sanatate!

1745flo
1745flo  •  20 Ianuarie 2022, 17:48

Deci Tyson a primit o ofertă mai bună si a plecat de la Dinamo?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează