FOTBAL  »  Superliga  »  CALCULE

"U" CLUJ - CFR SE JOACĂ! » Întrebarea finalului de campionat: Cine va cîştiga campionatul?

Meciul dintre U şi CFR din această seară va lămuri puţin situaţia din vîrful clasamentului
Meciul dintre U şi CFR din această seară va lămuri puţin situaţia din vîrful clasamentului

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 18 mai 2012 19:31

UPDATE 13:37 » Oficialii clujeni au făcut primele declaraţii după decizia luată la TAS. Iuliu Mureşan, preşedintele clubului CFR Cluj a afirmat următoarele: "Nimic nu e corect. Totul e greşit, fals şi cu rea intenţie. Sincer, mă aşteptam la această decizie. Le-am spus băieţilor să fie concentraţi, că mă aştept la această decizie. Sper să fie concentraţi, dorinţa de a fi campioni e mult mai mare. Sînt multe lucruri în neregulă la comisii. Cîştigăm pe teren. Va fi dificil, pentru că nu sînt nici 48 de ore, nu este corect. Încă un aspect din regulament care nu este respectat. Totul este împotriva noastră", a spus acesta la DigiSport.

UPDATE 13:30 » TAS A ANUNŢAT DECIZIA FINALĂ! "U" CLUJ - CFR SE JOACĂ! Meciul se va disputa în această seară de la ora 21:30, pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO

ATENŢIE! Cazul va fi judecat pe fond, o decizie urmînd a fi dată pe 10 iunie! În cazul în care CFR pierde meciul cu U Cluj, dar TAS dă o decizie favorabilă echipei vişinii pe 10 iunie, titlul merge în Gruia!

3 VARIANTE PENTRU TITLU
TAS nu a schimbat hotărîrea comisiilor interne, derby-ului Clujului de diseară se va disputa şi va transforma ultima etapă într-un thriller.

Vaslui s-a impus la Galaţi, CFR a făcut la fel la Mioveni, Steaua a replicat şi ea aseară şi a cîştigat 3 puncte cu Dinamo. Nu s-a schimbat nimic din ce era în clasament înaintea acestei runde, iar de aici încep calculele. Şi ele nu au cum să omită rejucarea U Cluj - CFR, de diseară.

VARIANTA 1
Dacă U Cluj - CFR se va termina cu victoria CFR-ului:
- atunci, CFR va deveni noua campioană a României, pentru că va avea 5 puncte peste Steaua şi 3 peste Vaslui înaintea ultimei etape. La meciuri directe, CFR stă mai bine ca Vaslui (2-0 la Cluj şi 1-1 la Vaslui)

VARIANTA 2
Dacă U Cluj - CFR se va termina fără victoria CFR-ului:
- CFR va lua titlu în ultima etapă dacă va reuşi măcar acelaşi rezultat în faţa Stelei cu cel pe care îl va înregistra FC Vaslui.
- Steaua va lua sigur titlul doar dacă se vor îndeplini două condiţii: va cîştiga la Cluj, iar U Cluj va cîştiga la Vaslui.
- Vaslui va lua titlul doar cu două condiţii: dacă va învinge pe U Cluj, iar Steaua nu va pierde cu CFR

VARIANTA 3
Cea mai complicată situaţie: toate trei la egalitate
Rezultatele de diseară şi de duminică le pot aduce pe CFR, Vaslui şi Steaua la egalitate de puncte la final. Ce trebuie să se întîmple? CFR să facă egal cu U Cluj, Vaslui să facă egal cu U Cluj şi Steaua să învingă pe CFR. Toate ar face 68 de puncte şi ar decide "directele", numai că şi aici ar fi egalitate perfectă: toate cîte 5 puncte. Ar intra "în joc" golaverajul în 3.

Dacă Steaua va cîştiga la un singur gol diferenţă, CFR va deveni campioană, iar orice victorie a Stelei de la minimum două goluri în sus o face pe trupa din Ghencea campioană. La egalitate în 3, Vaslui n-are nici o variantă prin care să iasă campioană.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (699)
pietricica
pietricica  •  19 Mai 2012, 14:08

nu inteleg cum ar putea steaua sa se califice v\cum einu sunt in stare sa ia locul 2 in rominia. Tinpenii ale jurnagigistilor.

omar09
omar09  •  18 Mai 2012, 23:40

IA GHICESTE CINE IA CAMPIONATUL?CFR,CFR.CFR..............................................................CE GUNOAIE STELISTI SI VASIRMA AU FACUT PACT INTRE EI EI ACUM LA 90 DE GRADE TOTI VASELINA SI FIKHI ,FIKHI.ACEEASI FIGURANTI MEREU CADE-TI PE LOCUL 2

mariuspc
mariuspc  •  18 Mai 2012, 23:35

Sintem campioni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa moara jiji sport si GSP si toti cei care au fost imporiva noastra. FORTA CFR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (699)
Comentează
Close