FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Încă un jucător care e fan al lui Neluțu Sabău: „Ne dă o mare încredere. Vrem să ajungem în play-off”

Încă un fan oficial al lui Neluțu Sabău: „Ne dă o mare încredere. Vrem să ajungem în play-off”
Încă un fan oficial al lui Neluțu Sabău: „Ne dă o mare încredere. Vrem să ajungem în play-off”

Articol de - Publicat marti, 24 octombrie 2023 18:12 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 09:13

Alex Cîmpanu, 23 de ani, a marcat primul gol oficial în tricoul ardelenilor și este de părere că U Cluj va prinde top 6 în actuala ediție

Alexandru Cîmpanu, 23 de ani, a înscris primul gol oficial al său în tricoul lui U Cluj. Practic, s-a remarcat, în premieră, în echipamentul alb-negrilor. După ce a ispășit trei etape de suspendare după meciul cu UTA (1-0), când a scuipat în direcția lui Denis Dumitrașcu, Cîmpanu a marcat week-end-ul trecut la malul mării, contra Farului (1-1).

Campioana deplasărilor din România: 14 meciuri la rând fără eșec!
U CLUJ
Campioana deplasărilor din România: 14 meciuri la rând fără eșec!

Alex Cîmpanu după primul gol oficial la U Cluj: "N-a fost un cadou, am speculat bine faza"

A speculat o pasă neglijentă a lui Dina Grameni către propriul portar și eroarea lui Aioani, apoi a punctat cu sânge rece. A fost abia a treia prezență a fotbalistului în tricoul ardelenilor, mai ales că nu a sosit de la începutul sezonului în Transilvania. Dar are parte de încrederea lui Ioan Ovidiu Sabău, tehnicianul care a vorbit laudativ despre el în public și l-a susținut după gestul de la Arad.

"Am speculat bine faza și-am marcat. Nu a fost un cadou, neapărat. Îl știu bine pe Dina, mă așteptam să joace acolo. Mă bucur că mi-a ieșit și sper să marchez și la următorul meci.

Ne place să fim pragmatici, ce ocazii avem, să marcăm, să stăm bine în teren. Cu puțină șansă, poate că plecam cu 3 puncte de la Constanța", a comentat Alec Cîmpanu, fotbalist împrumutat de la Universitatea Craiova până la finele campionatului.

Care este secretul ascensiunii lui U Cluj: "Acesta este un atu pentru noi"

Și jucătorul ofensiv se înscrie în grupul fotbaliștilor de la U Cluj care se declară public fani ai propriului antrenor, Ioan Ovidiu Sabău.

"Eu cred că Mister Sabău ne dă o mare încredere, suntem un grup foarte unit și acesta este un atu pentru noi. Vrem să ajungem în play-off. Știam că ne vom reveni după un start nereușit și va fi bine", a mai declarat fotbalistul. 

Și căpitanul Dan Nistor l-a lăudat pe Sabău, ”deși nu vreau să pară că-i dau cu trafaletul, că-l perii”, aceasta după ce și alți jucători, printre care Bogdan Mitrea și Bogdan Vătăjelu, au avut cuvinte de apreciere la adresa tehnicianului lor.

7meciuri a adunat Cîmpanu în actuala ediție, 4 pentru CSU, 3 pentru U Cluj

500de mii de euro a plătit Craiova Botoșaniului pe Cîmpanu

VIDEO Șumudică a intrat peste Săbău în cameră și a rămas blocat: „Avea o pijama de ziceai că schimbă uleiul la CICLOP”

Citește și alte știri:

Dinamo anunță strategia pentru mercato de iarnă: „Să aducem 3-4-5 jucători” » Vor fi bani pentru transferuri?

EXCLUSIV Reacție emoționantă după revenirea în Liga 1: „Eram șocat! Am visat momentul. Când am venit aici eram nimeni, în fiecare zi devin mai bun”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează