FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

U Cluj continuă transferurile » Walter: "Ne-am înţeles cu Abrudan, dar Pulhac nu vine"

Octavian Abrudan
Octavian Abrudan

Articol de GSP - Publicat joi, 23 decembrie 2010 00:00

Finanţatorul clubului Universitatea Cluj, Florian Walter, a declarat că fundaşul Octavian Abrudan şi-a dat acordul pentru un transfer la echipa ardeleană, mai fiind de pus la punct doar câteva detalii, însă omul de afaceri a negat că ar fi interesat de Cristian Pulhac

 

"Cu Abrudan ne-am înţeles, a fost pe la club, şi-a dat acceptul pe contract, e totul în regulă. El trebuie să trimită contractul tradus impresarilor săi din Germania, iar apoi putem încheia afacerea. Din punctul meu de vedere, Abrudan e ca şi jucătorul Universităţii. Mă bucur că a acceptat să vină acasă", a declarat Walter.

Finanţatorul echipei clujene a catalogat drept "prostii" zvonurile care-l dădeau pe fundaşul român al formaţiei Hercules Alicante, Cristian Pulhac, în negocieri cu "Şepcile roşii". "Astea cu Pulhac sunt prostii, hai să fim serioşi! Vrem să aducem un fundaş stânga, dar nu negociem cu Cristi", a spus Walter.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează