FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FCSB

Gigi Becali voia penalty în U Cluj - FCSB: „I-a dat peste picior de două ori” » Balint l-a contrazis în direct: „Nici nu l-a atins” + ce a urmat în studio

Gabi Balint
Gabi Balint

Articol de - Publicat marti, 20 februarie 2024 08:10 / Actualizat marti, 20 februarie 2024 08:22

U Cluj - FCSB 0-0. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, crede că echipa lui trebuia să primească un penalty.

În prima repriză, Tavi Popescu a căzut în careu, însă reluările nu sunt clare în privința unui posibil contact. Ovidiu Hațegan a lăsat jocul să continue și nu a acordat penalty.

Gigi Becali voia penalty în U Cluj - FCSB: „I-a dat peste picior de două ori” » Balint l-a contrazis în direct: „Nici nu l-a atins” + ce a urmat în studio

Gigi Becali voia penalty în meciul cu U Cluj

„La Tavi e penalty. I-a dat peste picior de două ori. E penalty clar. Îi dă în picior de două ori!”, a declarat Gigi Becali la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. Aflat în studio, Gabi Balint l-a contrazis: „Nici nu l-a atins”.

Ulterior, Becali a continuat dialogul: „Doar Ilie Dumitrescu e corect, voi, restul, sunteți împotriva mea”.

Cred că putea să fie penalty, mai ales că s-au dat toate faulturile în prima repriză

- Darius Olaru, căpitan FCSB

Remarcații lui Gigi Becali 

„Pe Antwi nu am avut timp să îl văd, a jucat prea puțin. Șut mi-a plăcut în prima repriză, dar în repriza a doua a greșit multe pase. Ovidiu Popescu mi-a plăcut, și Ngezana mi-a plăcut. O să iau un atacant în vară. Acum nu mai e nevoie, ne pregătim să aruncăm artificiile”, a mai declarat Becali.

Eu sunt mulțumit, am dominat. Sunt mulțumit că am 7 puncte avans. Eu nu am nicio emoție cât timp sunt în față. Dacă și azi, când aveam 5 jucători răciți pe teren, nu am pierdut...

Mingea a fost numai în terenul celor de la U Cluj. Eu știu că nu au putut să joace fotbal cu noi, am dominat tot meciul. Sunt 7 puncte, cu 3 de la meciul cu Rapid, sunt 10 față de Rapid. E diferență de valoare.

- Gigi Becali, patron FCSB

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. U Cluj - FCSB » Galeriile celor două echipe au făcut o atmosferă senzațională

Citește și:

U Cluj - FCSB, direct în top! Peste Derby de România și meciul-vedetă al Clujului » Încă o echipă face record cu roș-albaștrii!
U CLUJ - FCSB
U Cluj - FCSB, direct în top! Peste Derby de România și meciul-vedetă al Clujului » Încă o echipă face record cu roș-albaștrii!
FCSB mai pierde un jucător » Șanse mari să fie titular noul preferat al lui Becali
U CLUJ - FCSB
FCSB mai pierde un jucător » Șanse mari să fie titular noul preferat al lui Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
magic4ever
magic4ever  •  20 Februarie 2024, 11:29

Iar pune presiune pe arbitrii sa primeasca penalty gratuit...nu este niciodata penalty la simularea "perlei" Popescu...

Nini
Nini  •  20 Februarie 2024, 09:27

Tare mă tem că trebuie activați arbitrii gigisti altfel pierdeți primul loc obținut tot cu ei.

adain
adain  •  20 Februarie 2024, 09:17

Daca se mai intampla sa fie accidentati, raciti sau suspendati trei, patru din titulari nu mai sarbatoresti tu nimic!!!! Cand ti-au zis cei care se pricep sa ii pastrezi pe X sau pe Y, tu marele cunoscator, nu ai ascultat de nimeni!!! Ce bun ar fi fost Compagno aseara!!!! M-am crucit cand am vazut ce banca de rezerve a avut FCSB la Cluj!!! pai echipele care se lupta cu tine pt primul loc au pe banca de rezerve numar dublu fata de ce ai avut tu!!!! FCSB are cativa jucatori de valoare, dar nu are lot.... fereasca Dumnezeu de accidentari mai grave, ca fara Olaru, Coman si Sut o sa iti fie greu cu orice echipa!!!! Dar Gigi e cel mai tare si se pricepe mai bine decat toti!!!! Daca nu luati campionatul nici acum numai tu esti de vina!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează