FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FCSB

exclusiv // video Laude din partea unui multiplu campion al României pentru „racheta” lui Becali: „Și-a câștigat deja locul de titular”

U Cluj - FCSB, foto: Cristi Preda (GSP)
U Cluj - FCSB, foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2024 23:05 / Actualizat luni, 19 februarie 2024 23:33

U Cluj - FCSB 0-0. Invitat la ediția specială a GSP Live, dedicată partidei dintre U Cluj și FCSB, Iosif Rotariu (61 ani), fost jucător trecut pe la Steaua, Galatasaray sau Poli Timișoara, a analizat prestația lui Nana Antwi, debutant în această seară la FCSB.

Anticipând bine schimbarea lui Crețu cu Nana Antwi înainte de startul reprizei secunde, Rotariu a avut doar cuvinte de laudă la adresa debutantului.

VIDEO. „Deja și-a câștigat locul de titular”

„Eu cred că este un jucător cu foarte multe calități, cu viteză și o tehnică foarte bună, foarte lejer în controlul balonului și a câștigat toate contactele unu la unu”, a spus Iosif Rotariu la ediția specială de GSP Live.

50.000 euroa plătit FCSB pentru Nana Antwi

Soluție pentru un post deficitar

Înainte de meciul cu U Cluj, Mihai Stoica anunța că Alexandru Pantea (20 de ani) va sta pe bară 6 luni, din cauza unei accidentări grave. Iar în prima repriză a meciului de pe Cluj Arena, echipa roș-albastră a mai primit o veste proastă.

Fundașul dreapta Valentin Crețu a fost avertizat cu cartonașul galben în minutul 28 pentru un fault la mijlocul terenului. A fost al patrulea galben încasat de Crețu în acest sezon, ceea ce înseamnă că va rata următorul meci din Superligă, cu FC Botoșani.

El mai fusese sancționat în meciurile cu Hermannstadt (etapa 5), Rapid (etapa 15) și FCU Craiova (etapa 16).

„Mi se pare o achiziție bună făcută de FCSB și cred că se va impune ca titular. Mi-a făcut o impresie foarte bună”, a completat cvintuplul campion al României.

Întrebat de Alberto Boțoghină dacă Nana Antwi, cel poreclit „racheta” de către patronul echipei, Gigi Becali, va câștiga duelul pe post cu Vali Crețu, Rotariu a dat un răspuns clar: 

„Cred că l-a câștigat deja după meciul din seara aceasta. Va juca permanent acolo, este dezinvolt în posesia mingii, are o viteză foarte bună și calitate tehnică. De acum încolo, el va fi titularul de drept al postului de fundaș dreapta la FCSB”.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. U Cluj - FCSB » Galeriile celor două echipe au făcut o atmosferă senzațională

Citește și:

U Cluj - FCSB, direct în top! Peste Derby de România și meciul-vedetă al Clujului » Încă o echipă face record cu roș-albaștrii!
U CLUJ - FCSB
U Cluj - FCSB, direct în top! Peste Derby de România și meciul-vedetă al Clujului » Încă o echipă face record cu roș-albaștrii!
FCSB mai pierde un jucător » Șanse mari să fie titular noul preferat al lui Becali
U CLUJ - FCSB
FCSB mai pierde un jucător » Șanse mari să fie titular noul preferat al lui Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
aikin18
aikin18  •  20 Februarie 2024, 07:01

fece ficisibi are 30 de titulari de drept, toti gravide...de aceea le este si greu cand lipseste cate un titular de drept :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează