FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FCU CRAIOVA

Fază imposibilă în Liga 1 și pentru VAR! A fost gol?

U Cluj - FCU Craiova | În minutul 9, ardelenii au avut o ocazie uriașă și au cerut gol la o fază imposibilă inclusiv pentru arbitrii din cabina VAR.
U Cluj - FCU Craiova | În minutul 9, ardelenii au avut o ocazie uriașă și au cerut gol la o fază imposibilă inclusiv pentru arbitrii din cabina VAR.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2022 21:57 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2022 23:32

U Cluj - FCU Craiova 1-1 | În minutul 9, ardelenii au avut o ocazie uriașă și au cerut gol la o fază imposibilă inclusiv pentru arbitrii din cabina VAR.

Bic, aflat în flancul drept, a centrat perfect în careu pentru Ioan Filip. Liber în fața porții, mijlocașul lui U Cluj a reluat din câțiva metri pe direcția portarului Robert Popa

Blănaru, surprins pe telefon în timpul meciului Sepsi - Mioveni: „Mi se pare foarte grav!”
Sepsi - CS Mioveni 0-1
Blănaru, surprins pe telefon în timpul meciului Sepsi - Mioveni: „Mi se pare foarte grav!”

Popa a respins, „centralul” Marcel Bîrsan a dictat corner, spre disperarea lui Filip, care a considerat că mingea a trecut cu toată suprafața linia porții înainte ca goalkeeperul oltenilor să intervină

Ulterior, Bîrsan a așteptat un semnal din camera VAR. De-acolo, Ovidiu Hațegan a validat decizia arbitrului din Capitală. Reluările TV nu lămuresc în totalitate faza care poate fi tranșată doar de goal-line technology.

  • Goal-line technology permite arbitrilor să afle în timp real dacă mingea a depășit sau nu cu toată suprafața linia porții.
  • Este implementată deja în cele mai tari competiții din lume, printre care Premier League, Campionatul Mondial, Champions League, Bundesliga sau Ligue 1.

Tehnologia de linia porții costă 320.000 de euro pentru fiecare club, trebuie montată o instalație specială la fiecare stadion. Nu ne putem permite în acest moment. Am analizat problema și am ajuns la concluzia că nu suntem în postura în care să ne permitem această investiție
Justin Ștefan, secretar general LPF, în ianuarie 2021

VIDEO. Fază de CNN în U Cluj - FCU Craiova! La FIFA se spărgea joystickul

Citește mai multe știri despre fotbalul din Liga 1:

RO-Alert după Sepsi - CS Mioveni: URS în preajma stadionului! „Atenție, nu e o glumă!”

Mihai Stoica, variantă diferită de a lui Becali pentru biletele din Conference League: „Făcusem altă propunere!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
CraioveanuM
CraioveanuM  •  02 Septembrie 2022, 22:53

Goal-line ?Nu avem nevoie de așa ceva. Cănd Radu Naom constată că a fost gol valabil... Domnilor de la digi sunteți cu mult sub nivelul ligii 1. Aveți un coleg de breaslă ....Mihai Mironică un om echidistant și profesionist...poate vă inspiră ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

realsteaua
realsteaua  •  02 Septembrie 2022, 22:43

Păi dacă aveam un sistem VAR în care era inclus și gol-line atunci se știa dacă era sau nu gol. A zis bine antrenorul Iașului, Niculescu. Acest sistem mai bine-l facem bucăți și-l aruncăm la gunoi.

houri.10
houri.10  •  02 Septembrie 2022, 22:29

Gol valabil mingea a trecut linia! La golul potcovarilor NU a fost fault! Rușine! Sa nu uitam etapa trecuta aceeași potcovari dau gol ca la volei....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează