FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

George Cîmpanu și-a aflat suspendarea, după ce a scuipat un adversar

FOTO: Facebook @U Cluj
FOTO: Facebook @U Cluj

Articol de - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023 17:13 / Actualizat miercuri, 20 septembrie 2023 17:42

Extrema celor de la U Cluj, George Cîmpanu, 22 de ani, a fost judecat azi la Comisia de Disciplină a FRF și a primit o suspendare de 3 etape, plus o amendă de 8.000 de lei, după ce și-a scuipat un adversar în meciul cu UTA, 1-0. 

La prima apariție în tricoul lui U Cluj, la meciul de la Arad cu UTA (1-0), Alexandru George Cîmpanu a avut un gest pentru care va plăti. În minutul 80, când să fie înlocuit de către Ioan Ovidiu Sabău, mijlocașul împrumutat de la Universitatea Craiova, căzut la pământ, a scuipat în direcția lui Denis Dumitrașcu.

Ioan Ovidiu Sabău, impresionat: „I-am văzut cu personalitate, capabili să ia decizii fără să aștepte indicații” + Vede un jucător de la U Cluj drept cel mai bun din țară pe postul lui
U CLUJ
Ioan Ovidiu Sabău, impresionat: „I-am văzut cu personalitate, capabili să ia decizii fără să aștepte indicații” + Vede un jucător de la U Cluj drept cel mai bun din țară pe postul lui

Amendă de 8.000 de lei și suspendare 3 etape pentru George Cîmpanu

Conform deciziei de azi a Comisiei de Disciplină a FRF, publicată pe lpf.ro, fotbalistul ofensiv a primit 3 etape de suspendare și o amendă de 8.000 de lei.

„Eliminare George Cîmpanu (Universitatea Cluj) - În temeiul art. 63.1.f, raportat la art. 63.2.2. din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru trei meciuri și penalitate sportivă de 8.000 lei”, au transmis oficialii federali.

Ce meciuri va rata George Cîmpanu: 

  • versus CSU Craiova (Superliga, sâmbătă);
  • vs. CSA Steaua (Cupa României Betano);
  • vs. FCSB (Superliga)

Abeid (UTA) sancționat ediția trecută cu 6 etape de suspendare

Extrema "Șepcilor roșii" a scăpat „ieftin”. Ar fi putut primi chiar și dublul sancțiunii de azi, așa cum s-a întâmplat în ediția precedentă cu un fotbalist în Liga 1.

Fundașul stânga de la UTA, Aly Abeid, a recurs la un gest similar, într-o dispută cu Adnan Aganovic, la meciul cu Sepsi. Abeid a primit atunci 6 etape de suspendare.

Pentru gest, sunt supărat pe el! Are de învățat, sper să învețe, este un jucător cu calități extraordinare, trebuie un pic să s disciplineze. Dacă va pune masă musculară pe el, va fi jucător de națională.

- Ioan Ovidiu Sabău, antrenor U Cluj

5meciuri a adunat Cîmpanu în L1 în această ediție, patru partide la Craiova, una pentru U, adunând 185 de minute

Citește și alte știri:

Mihai Rotaru vrea să dea lovitura! Pe cine a căutat ca să preia Universitatea Craiova

Ce spune Elias Charalambous despre plecarea de la FCSB: „Nu mă vrea nimeni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
paolo12
paolo12  •  21 Septembrie 2023, 04:28

E mai ieftin sa rupi pe unul din spate, decât sa scuipi în sus...

Mache_mana_iute
Mache_mana_iute  •  20 Septembrie 2023, 23:36
Postat de C_S_A_Miloaga pe 20 Septembrie 2023, 17:31

Doar 3 etape?pt un *** cu un gest golanesc?si ne mai miram de ce tinerii nu s dezvolta cum ar trebui...pt ca fac astfel de gesturi...ajung putin sus,tatuaje figuri...si cam atat,urat din partea lui si cui a dat astfel d suspendare,merita mult mai mult

În perioada pandemiei ar fi luat 10 etape. Iar 'victima' - 2 săptămâni de izolare.

arnautull
arnautull  •  20 Septembrie 2023, 18:21

Fotbalul romanesc, sa stai sa astepti ca unul de 22 de ani sa puna masa musculara pe el si va ajunge de nationala, vai mama!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează