FOTBAL  »  Superliga  »  BARAJ LIGA 1

U CLUJ - HERMANNSTADT // Decizie în premieră luată înainte de barajul pentru Liga 1: „Dacă facem asta, vin prea mulți fani”

Hermannstadt
Hermannstadt

Articol de - Publicat marti, 04 iunie 2019 20:17

FC Hermnnastadt și U Cluj se vor duela în barajul pentru Liga 1. Pentru meciul retur, de pe 12 iunie, cei de la Hermannstadt vor vinde bilete doar la casele stadionului pentru returul cu U Cluj, nu și online, ca până acum.

Sibienii se pregătesc minuțios pentru barajul de promovare/retrogradare cu U Cluj. Nimic nu lasă la voia întâmplării, dovadă că au mers până într-acolo încât au schimbat politica de vânzare a biletelor pentru meciul-retur, programat în 12 iunie, pe „Municipal”. Raționamentul e simplu.

„Am constatat la partidele anterioare, cum a fost și cea cu Dinamo, că vin mulți fani din țară și din alte județe. Dacă biletele sunt scoase la vânzare online le poate cumpăra oricine. Or noi vrem ca ele să ajungă în număr cât mai mare la sibieni, așa că le vom comercializa doar la casele stadionului”, a explicat președintele Teodor Birț.

Altfel spus, la oaspeții clujeni trebuie să ajungă cât mai puține tichete în afara acelui 5 la sută stipulat în regulament, pentru a evita ca, la ora jocului, raportul de forțe din tribune să fie unul echilibrat.

Birț crede că susținerea fanilor va fi decisivă în stabilirea celei de-a 14-a echipe care va evolua în sezonul 2019-2020 din Liga 1: „Vor fi două meciuri grele, dar la final sper să ne bucurăm împreună cu suporterii noștri”.

4.000 de fani intră în singura tribună renovată de pe „Municipal”

250 e numărul biletelor rezervate suporterilor clujeni pentru returul barajului de la Sibiu. Turul e programat pe 9 iunie

Citește și:

EXCLUSIV Steliano Filip îi bate obrazul lui Vasile Miriuță: „E penibil ca un bărbat de 50 de ani să mă lovească pe la spate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
wba33
wba33  •  05 Iunie 2019, 12:15
Postat de caminero pe 05 Iunie 2019, 11:11

Să sperăm că noua echipă prezidențială AFC Hermannstadt va avea soarta celorlalte echipe prezidențiale, F.C. Olt și Voința Sibiu, adică retrogradarea și apoi desființarea.

Mai repede o sa aveti voi soarta asta.

caminero
caminero  •  05 Iunie 2019, 11:11

Să sperăm că noua echipă prezidențială AFC Hermannstadt va avea soarta celorlalte echipe prezidențiale, F.C. Olt și Voința Sibiu, adică retrogradarea și apoi desființarea.

1259654057416332
Ion-Cristea Octavian  •  05 Iunie 2019, 10:10

Haide U!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează