FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - PETROLUL 0-0

GALERIE FOTO Eliminat imediat după ce a intrat pe teren! Vali Gheorghe a jucat doar 4 minute în U Cluj - Petrolul

Articol de , - Publicat sambata, 11 noiembrie 2023 15:41 / Actualizat sambata, 11 noiembrie 2023 16:45

Extrema Valentin Gheorghe (26 de ani) a fost eroul negativ al celor de la U Cluj în meciul cu Petrolul, din etapa a 16-a din Superligă, scor final 0-0. Reporterul GSP Cătălin Stroia a fost prezent pe Cluj Arena și a transmis cele mai importante detalii.

Fotbalistul adus de la FCSB în această vară a început meciul de pe Cluj Arena ca rezervă. Iar în minutul 57 a fost introdus de antrenorul Ioan Ovidiu Sabău. Doar că a stat pe teren doar 4 minute.

FOTO. Valentin Gheorghe a jucat doar 4 minute în U Cluj – Petrolul 

+22 FOTO

În minutul 61, jucătorul de bandă a avut o intervenție dură la mijlocul terenului. Acesta l-a lovit cu cotul în figură pe Lucian Dumitru,  iar arbitrul Florin Andrei a scos imediat cartonașul roșu și l-a trimis pe Gheorghe la vestiare.

Decizia nu le-a picat bine gazdelor, care au protestat, fiind de părere că Vali Gheorghe nu trebuia eliminat. În timp ce jocul era întrerupt, iar Lucian Dumitru primea îngrijiri medicale, Zsolt Szilagyi, team managerul lui U Cluj, a purtat discuții aprinse cu Viorel Flueran, arbitru de rezervă. 

Aceasta a fost a 11-a prezență pentru Valentin Gheorghe în acest sezon pentru clujeni. El va rata următorul meci, cu Rapid (25 noiembrie) și poate să stea pe bară și la partida cu FCU Craiova (2 decembrie), în funcție de decizia Comisiei de Disciplină.

Citește și: 

Dan Udrea critică selecția lui Edi Iordănescu: „Efectiv te crucești văzând această alegere. N-ar strica mai multă decență”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (15)
remarque
remarque  •  12 Noiembrie 2023, 10:13
Postat de criss25 pe 11 Noiembrie 2023, 16:14

Un arbitru de tot ***`, sper sa nu il mai vad niciodata arbitrand e acelasi care la Sibiu nu a vazut faultul in careu la Popa...

iar pe Dumitru trebuia sa-l umple de galbene. Pana la faza despre care vorbim, Dumitru a faultat non stop. Penibil arbitraj. Rezultatul este bun totusi, Petrolul e greu de invins.

chepandy777
chepandy777  •  12 Noiembrie 2023, 02:42

noaptea mintii, vorba pseudoexpertului comentator

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  11 Noiembrie 2023, 23:13

Trebuie neapărat ca arbitrii sa tina cont de simulări! Acum orice contact când sari la cap și ai mâinile libere și inevitabil atingi adversarul ,ma rog oriunde, El se preface ca la atins la gat și mai și zbiară, în loc să-i dea cartonaș pt. Simulare, arbitrii care mulți nu știu ca t fotbal au jucat la viata lor se lasa influențați! În general dacă ai jucat fotbal niciodată nu se penalizează asa ceva ,la nici un meci și dacă se disputa Pe Himalaia !!!???

Vezi toate comentariile (15)
Comentează