FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Oficial, le merge bine » U Cluj a primit întăriri înaintea duelului cu CSU Craiova

Articol de - Publicat luni, 18 septembrie 2023 18:50 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 20:10

Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani) a primit vești bune în prima zi a săptămânii meciului cu oltenii, Chipciu și Popadiuc s-au antrenat normal, în timp ce Nistor și Vali Gheorghe au început pregătirile ușoare.

U Cluj a învins săptămâna trecută la Arad, 1-0 pe UTA, se pregătește cu un moral pozitiv pentru etapa de sâmbătă cu Universitatea Craiova, meciul fiind de la ora 21:30, pe Cluj Arena. În timp ce ardelenii sunt optimiști că vor avea un traseu pozitiv sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău, revenit la echipă, oltenii tocmai au aflat că-și pierd antrenorul, Laurențiu Reghecampf, urmând a semna în Arabia Saudită.

Ioan Ovidiu Sabău, impresionat: „I-am văzut cu personalitate, capabili să ia decizii fără să aștepte indicații” + Vede un jucător de la U Cluj drept cel mai bun din țară pe postul lui
U CLUJ
Ioan Ovidiu Sabău, impresionat: „I-am văzut cu personalitate, capabili să ia decizii fără să aștepte indicații” + Vede un jucător de la U Cluj drept cel mai bun din țară pe postul lui

Ioan Ovidiu Sabău are opțiuni multiple pentru meciul cu oltenii de sâmbătă seară

În perspectiva partidei din week-end, „Șepcile roșii” au primit și alte vești bune din partea echipei favorite. Alex Chipciu și Doru Popadiuc au început de astăzi antrenamentele normale alături de restul lotului, în timp ce Dan Nistor și Vali Gheorghe au reluat alergările ușoare.

Sunt semnale pozitive că Neluțu Sabău va avea opțiuni multiple pentru etapa de sâmbătă, în condițiile în care a avut mulți indisponibili pentru etapa de la Arad.

Chipciu și Nistor sunt liderii și golgeterii lui U Cluj

Chipciu și Nistor sunt printre liderii formației de pe malul Someșului, printre puncherii echipei. Dan Nistor, transferat tocmai din Bănie, a marcat de 4 ori în 8 meciuri de campionat jucate în actuala ediție, în timp ce primul căpitan al alb-negrilor a reușit 3 goluri în 8 etape. După reușita de la Arad, Daniel Popa l-a egalat pe Chipciu la numărul golurilor, 3, din actuala ediție de L1.

Popadiuc a sosit în mercato de vară de la Chindia și încearcă să se adapteze în cadrul lotului, în timp ce Vali Gheorghe, ex-FCSB, printre ultimii sosiți la Cluj este văzut drept unul dintre jucătorii care se vor lupta cu șanse mari la titularizare.

6meciuri a adunat Popadiuc la U Cluj, fără a reuși să marcheze până în prezent

Citește și alte știri:

Fostul jucător de la CS Universitatea Craiova revine în Superliga » A efectuat deja primul antrenament

MM Stoica, replică GENIALĂ pentru Marica: „I-am făcut pe mulți să arunce prosopul la viața mea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează