FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Ioan Ovidiu Sabău are o dilemă vizavi de Sepsi și face și o glumă: „Eu l-aș recomanda pe el la națională, dar e mai greu”

Articol de - Publicat duminica, 08 octombrie 2023 15:12 / Actualizat duminica, 08 octombrie 2023 15:49

Antrenorul lui U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, este liniștit înaintea partidei cu Sepsi. Este impresionat de jucătorii săi, i-a propus din nou pe patru, chiar cinci la națională, a spus că l-ar vrea și pe argentinianul Lucas Masoero acolo, la cum evoluează stoperul.

U Cluj s-a revigorat, având în vedere rezultatele din ultima vreme, Sepsi este în cădere liberă. Cele două formații se vor întâlni luni seară, de la ora 21:00, în ultimul meci al etapei cu numărul 12 din Liga 1.

Conflict la Oțelul, cu soția lui Dorinel Munteanu în prim plan: „Vrea să înregistreze sigla pe persoană fizică!” » Reacția părților implicate
OȚELUL
Conflict la Oțelul, cu soția lui Dorinel Munteanu în prim plan: „Vrea să înregistreze sigla pe persoană fizică!” » Reacția părților implicate

U Cluj pe val, Sepsi în vrie

”Șepcile roșii” au adunat 5 meciuri fără eșec, trei în campionat (două remize și o victorie), două în Cupa României. Covăsnenii au strâns 4 înfrângeri la rând în campionat, dar conducerea clubului, in corpore, i-a acordat vot de încredere antrenorului Liviu Ciobotariu. 

Sepsi speră să obțină ceva din etapa de luni seară, după ce joi a pierdut lamentabil, scor 0-3, tot la Cluj, dar cu rivala lui U, CFR.

Ioan Ovidiu Sabău înaintea meciului cu Sepsi: „Starea de neîncredere a lor poate continua sau iese orgoliul la suprafață”

Ioan Ovidiu Sabău este încrezător în șansele lui U Cluj să continue pe linia pozitivă a rezultatelor, mai ales că jucătorii au declarat, la unison, că țelul lor este play-off-ul.

”Avantaje și dezavantaje dacă analizăm corect situația adversarului. E și lipsa de încredere, pe fondul absenței unor jucători, a unei echipe cu calitate, pe care specialiștii o vedeau chiar luptându-se la titlu. Dacă tu le pui probleme, pot avea și ei problemele lor.

Starea de neîncredere poate fi și la meciul cu noi sau orgoliul unei echipe rănite, vom vedea. Important e să arătăm noi bine, curaj, atitudine, cu jucători care să vrea să joace, așa cum s-a văzut la Arad, cu FCSB și în unele momente cu Craiova.

Am jucători de valoare, i-am recuperat pe unii ce-au fost accidentați, avem un lot, zic eu, cu jucători foarte buni. E un grup frumos, trebuie să lucrăm la relațiile de joc, se clădește echipa și încrederea pe rezultate. Și-au câștigat aprecierea publicului, presei, al meu, al lor, al coechipierului, au încredere unii în ceilalți, se simte bine, au entuziasm. 

Trebuie să continuăm, pentru că nu ne-am îndeplinit niciun obiectiv, să nu se mulțumească cu puțin. Contează mult pentru perioada când campionatul va fi întrerupt”, a declarat Neluțu Sabău la conferința dinaintea partidei cu Sepsi.

Pe cine vede «Moțu'» la prima reprezentativă a României

”Nu am avut nicio discuție cu Edward Iordănescu vizavi de vreun jucător care ar intra în atenția naționalei. Da, am jucători în formă, foarte buni, am răspuns la conferința de presă precedentă că unii ar merita, e un punct de vedere. Sunt jucători implicați, în formă, Chipciu, Nistor, Vătăjelu și Bic sunt impecabili. Și Mitrea este la fel. 

L-aș recomanda pe Lucas (n.r. - argentinianul Masoero), dar e mai greu (râde). La cum joacă, ar merita, îți dă un sentiment de încredere. Și jucătorii sunt impresionați cât de bine, cât de repede, s-a adaptat”, a mai spus antrenorul lui U Cluj.

VIDEO FCSB - U Cluj 2-2 / Bogdan Mitrea, salvatorul „studenților”: „E un sentiment frumos”

Citește și alte știri:

Conflict la Oțelul, cu soția lui Dorinel Munteanu în prim plan: „Vrea să înregistreze sigla pe persoană fizică!” » Reacția părților implicate

EXCLUSIV CFR și Craiova l-au ratat, acum impresionează la U Cluj: „Sabău a decis imediat, s-au plăcut imediat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează