FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - SEPSI 0-1

Alex Chipciu nu își poate explica înfrângerea lui U Cluj cu Sepsi: „Poate ar trebui să stăm pe linia porții și să ne rugăm” + „Cred că suntem blestemați”

Alex Chipciu / foto Imago Images
Alex Chipciu / foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2022 19:07 / Actualizat luni, 22 august 2022 19:52

U Cluj a pierdut acasă cu Sepsi, scor 0-1, în etapa #6 din Liga 1. Alexandru Chipciu, mijlocașul de bandă al ardelenilor, nu își poate explica cum a pierdut din nou.

U Cluj a rămas cu două puncte după 6 etape, după egalurile cu FCSB și CSU Craiova, 1-1. Chipciu consideră că vina este a jucătorilor, care ratează ocazii în fiecare meci.

U Cluj - Sepsi, oprit din cauza scandărilor xenofobe! Două bannere instigatoare au inflamat spiritele: „Echipele hortyste, eliminate de pe-a fotbalului hartă”
U CLUJ - SEPSI
U Cluj - Sepsi, oprit din cauza scandărilor xenofobe! Două bannere instigatoare au inflamat spiritele: „Echipele hortyste, eliminate de pe-a fotbalului hartă”

Declarațiile lui Chipciu după U Cluj - Sepsi 0-1

„Explicația nu o știu, suntem toți dezamăgiți, creierele noastre caută explicații. Nu aș putea să fac o analiză corectă la cald. Iar am avut ocazii. Poate facem ceva greșit, noi jucătorii, nu dăm goluri. Dacă nu ai avea ocazii, zici «suntem o echipă mică și aia e». 

Nu știu, probabil soluția ar fi să stăm le linia porții și să ne rugăm. Mie nu îmi place fotbalul ăsta, dar văd că în Liga 1 merge. Trebuie să ne asumăm, dacă ne creăm ocazii și luăm goluri, probabil nu facem ceva bine. Să mă gândesc unde suntem, mi se pare incredibil, să ai ocazii și să pierzi e dureros. 

Vremurile grele formează oameni mai puternici. Se adună presiune, e foarte greu și pentru suporteri. Îmi e greu să îmi dau seama ce gândesc și ei în acest moment”, a declarat Alex Chipciu, la Orange Sport.

Suporterii ne-au împins un pic de la spate. Avem 3-4 ocazii de gol, parcă ne-a blestemat cineva. Avem ocazii de gol, ajungem acolo, dar nu o băgăm în plasă. Sepsi nu te iartă când faci o greșeală. Am arătat că ne putem bate cu oricine și nici azi nu meritam să pierdem. Noi am jucat toate meciurile în deplasare, nu cred că ar fi corect ca Mister să fie îndepărtat

- Ioan Filip, mijlocaș U Cluj

Citește și alte știri din Liga 1: 

Mihai Stoica îi dă replica fotbalistului care l-a refuzat pe Becali: „Interesantă cariera lui. N-a jucat pe nicăieri”

Farul - Voluntari, ultimul meci al etapei #6 din Liga 1 » Echipele de start. Alibec e titular la echipa lui Hagi

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
DoarUTAconteaza
DoarUTAconteaza  •  22 August 2022, 22:04

Chipciu...este " un fel de Keseru"...la UTA. Ia bani frumosi, nu produce , mai nimic...nu isi face griji. U Cluj are mari probleme de lot si ...sincer, nu ii vad bine, in campionatul asta.

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  22 August 2022, 20:50

Nu mai aveti pomana din meciul cu dinamo ...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  22 August 2022, 20:25

Chipciu un mare jucator...pacat ca rateaza din orice pozitie ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează