FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - RAPID, AZI, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

U Cluj şi Rapid se confruntă cu probleme mari de lot » Lipseşte o echipă

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 13 mai 2011 21:11

Celor două adversare de diseară se confruntă cu absenţe de lot extrem de importante

Rapidiştii s-au dus la Mediaş pentru a luat toate punctele, asigurîndu-şi astfel prezenţa în Europa League în sezonul viitor. Totuşi, pe Rada şi pe elevii săi nu-i va aştepta deloc o misiune uşoară, giuleştenii avînd probleme mari de efectiv. Chiar dacă Pancu a declarat la începutul săptămînii în Gazetă că vrea să rişte şi să joace, atacantul nu va fi în lot diseară. Acestuia i se adaugă şi celelalte absenţe: Cassio, Cesinha, Sburlea, accidentaţi, Rui Duarte, suspendat, Spadacio, fugit de la echipă, şi Marius Constantin cu Bornescu, ambii neincluşi în lot. Vestea bună pentru alb-vişinii e că Grigore şi Grigorie s-au refăcut după ce au acuzat probleme musculare cu Tîrgu-Mureş (1-1).

De partea cealaltă, nici Ionuţ Badea nu e mai norocos. El nu se va putea baza pe golgeterul Claudiu Niculescu şi fundaşii Ascoli şi Szilagyi, toţi accidentaţi. În plus, vor mai lipsi suspendaţii Boştină, Machado şi Abrudan. În total, de ambele părţi, vor absenta 14 jucători, iar Gazeta şi-a imaginat cum ar arăta echipa indisponibililor.

Echipa absenţilor
Bornescu - Rui Duarte, Abrudan, M. Constantin, Ascoli - Spadacio, Boştină, Pancu - Cl. Niculescu, Cassio, Cesinha
Rezerve: Machado, Szilagyi, Sburlea

"E foarte greu să cîştigăm, dar sperăm să ne întoarcem cu toate punctele. Nu numai noi avem probleme, şi cei de la U Cluj sînt cel puţin la fel de afectaţi ca noi"
Daniel Pancu, atacant Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
adisa
adisa  •  14 Mai 2011, 13:10

nu ca armai conta pentru noi dar nu bate rapidul la U nici in 3 reprize...fara suparare,eu zic dupa cum au stat lucrurile in retur... mai vb dupa meci...

46rossi
46rossi  •  14 Mai 2011, 12:58

HAI RAPID Castiga pt suporterii din Ardeal care azi te vor sustine pe stadion Speram ca CFR va bate Steaua !

madridpytyc
madridpytyc  •  14 Mai 2011, 11:55

sper sa batem in seara asta....si sa batem si pe brasov acasa si sa ramanem pe locul 4 ...e vb de bani...si de tururile preliminare.....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează