FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

OFICIAL U Cluj a anunțat oficial înlocuitorul lui Ioan Ovidiu Sabău

Toni Petrea, în dreapta
Toni Petrea, în dreapta

Articol de - Publicat vineri, 09 iunie 2023 14:34 / Actualizat vineri, 09 iunie 2023 14:54

Anton Petrea (48 de ani) a fost anunțat ca noul antrenor principal de la U Cluj. Din informațiile Gazetei, fostul A1 de la Chindia a semnat un contract valabil două sezoane.

Fără antrenor principal după ce Ioan Ovidiu Sabău a făcut un pas în spate, U Cluj a vrut să-l angajeze pe Andrei Prepeliță, dar a revenit asupra deciziei după ce FRF i-a transmis că riscă sancțiuni. Prepeliță n-are licența Pro, necesară pentru ocuparea postului de „principal” în SuperLigă, astfel că n-ar fi avut voie să dea indicații și să acționeze ca un antrenor principal.

Cu varianta Prepeliță căzută, U Cluj s-a orientat către Anton Petrea, antrenor la Chindia în sezonul trecut. Petrea a fost anunțat astăzi ca nou „principal” al echipei.

Rapid face un transfer de titlu! Spaniolul adus de Dinamo cu 33.000 de euro pe lună ajunge în Giulești
RAPID
Rapid face un transfer de titlu! Spaniolul adus de Dinamo cu 33.000 de euro pe lună ajunge în Giulești

Toni Petrea, noul antrenor de la U Cluj

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Petrea va avea un salariu lunar de aproximativ 8.000 de euro la Universitatea Cluj. Acesta va avea ca obiectiv clasarea pe unul dintre locurile 7-9 în clasamentul Superligii.

Anton Petrea va colabora la Universitatea Cluj cu doi foști elevi de la Chindia Târgoviște: atacantul Daniel Popa (27 de ani) și mijlocașul Doru Popadiuc (28 de ani), fotbaliști care au plecat de la echipa dâmbovițeană după retrogradarea formației în Liga 2.

Din staff-ul său vor face parte Cristi Țermure (antrenor secund), Vasile Gheorghe (preparator fizic) și Dumitru Hotoboc (antrenor de portari).

Petrea a cucerit un trofeu ca „principal”, Cupa României alături de FCSB în 2020, dar sezonul trecut nu și-a îndeplinit obiectivul, menținerea Chindiei în Liga 1. Incapabili să câștige ultimul meci din sezon, cu FC Voluntari, dâmbovițenii au căzut în „B”.

Mai multe știri din Liga 1:

Liviu Ciobotariu, prezentat astăzi la clubul din Liga 1. Ce obiectiv i-a trasat patronul

Rapid plusează pentru transferul unui câștigător de Cupa României! 400.000 de euro + Andrei Ciobanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  10 Iunie 2023, 09:11

Nu inteleg...daca Voluntariul l-a putut angaja pe Poenaru fara a fi amenintata cu sanctiuni, U de ce nu l-a putut angaja pe Prepelita?

EXTRATERESTRUL_SINGURATIC
EXTRATERESTRUL_SINGURATIC  •  09 Iunie 2023, 20:39
Postat de rapid_forever_1923 pe 09 Iunie 2023, 16:49

Sa-l inlocuieste pe Sabau cu Toni Piatra, greu de inteles...

U Cluj a trecut in tabara FCSB , ce e asa greu de inteles ??? , ...sa vedem si transferurile apoi definitivam concluziile ! Daca Bergodi si Sepsi nu au ascultat de ordinele CFR-ului, sa dea si la U Cluj ceva, inseamna ca Dancu nu asculta de BOC ! Cred ca si la alt nivel vom vedea alte aliante politice...... si jocuri de culise.....

rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  09 Iunie 2023, 16:49

Sa-l inlocuieste pe Sabau cu Toni Piatra, greu de inteles...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează