FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - UTA 0-0

U Cluj - UTA, derby-ul pentru primul loc, încheiat indecis

Articol de , - Publicat sambata, 30 martie 2024 19:58 / Actualizat sambata, 30 martie 2024 20:29

U Cluj și UTA au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul #2 a play-out-ului Superligii.

Programul complet al etapei #2 din play-out

Prima ocazie a venit după 13 minute de joc. Roguljic a intrat în careu, a driblat un adversar, dar șutul croatului a fost blocat de un apărător.

Clujenii au reușit să marcheze în finalul primei reprize, dar golul lui Marco Rus a fost anulat pe motiv de ofsaid. UTA a revenit mai bine de la vestiare și a fost pentru prima dată periculoasă în acest meci. Stolnik a trimis cu capul pentru Omondi, care a reluat spre poartă cu vârful ghetei, dar Gertamonas a fost pe fază și a respins.

În minutul 62, tânărul Rus a avut șansa de a deschide scorul. Nistor a pasat excelent, iar Rus a ajuns în poziție de finalizare, dar intervenția lui Rodrigues a făcut ca tabela să rămână neschimbată.

Clujenii au cerut penalty la mijlocul reprizei secunde. Nistor a șutat de la 15 metri, mingea a atins brațul lui Benga, dar Florin Andrei a lăsat jocul să continue.

Pe final, gazdele au ratat ocazia de a câștiga cele 3 puncte. În minutul 85, Roger a șutat puternic din careu. Mingea a fost deviată de un arădean și s-ar fi dus direct în vinclu dacă nu ar fi fost intervenția lui Kucher.

În prelungirile partidei, Masoero a fost eliminat, după ce l-a faultat pe Omondi, rămas singur cu portarul advers. Arădenii nu au avut timp penntru a forța victoria, iar confruntarea s-a încheiat indecisă.

Notele GSP pentru U Cluj - UTA:

  • FC Universitatea Cluj: Edvinas Gertmonas 7 - Dorinel Oancea 6 (73 Federico Anselmo 5), Lucas Masoero 5, Thalisson da Silva 6, Roger Rodrigues 5 - Ovidiu Bic 5 (73 Kevin Doukoure 5), Gabriel Simion 5 (90+4 Bogdan Mitrea) - Ante Roguljic 5 (63 Daniel Popa 5 ), Dan Nistor 6, Alexandru Chipciu (cp) 5 - Marco Rus 5 (73 Robert Silaghi 5).
    Antrenor: Ioan Sabău - 6.
  • UTA Arad: Danylo Kucher 7 - Tiberiu Căpuşă 6, Marko Stolnik 6, Alexandru Benga (cp) 6, Diogo Rodrigues 5 - Cristian Mihai 6, Joao Pedro 6 (90+2 Ariel Lopez) - Rareş Pop 5 (46 Imoh Ezekiel 5), Andrej Fabry 5 (63 Marcelor de Freitas 6), Eric Omondi 6 - Alexandru Tudorie 5 (23 Vlăduţ Morar 5).
    Antrenor: Mircea Rednic 6.
  • Arbitru: Florin Andrei - 7. Asistenţi: Adrian Popescu 7, Alexandru Vodă 7

FINAL. U Cluj - UTA 0-0

U Cluj - UTA, echipele de start

U Cluj (4-2-3-1): Gertmonas - Oancea, Masoero, Thalisson - Bic, Simion - Roguljic, Nistor, Chipciu - M. Rus
Rezerve: Gorcea, Chinteș. Pițian, Mitrea, Techeres, Grobry, Fossati, Silaghi, V. Gheorghe, D. Popa, Anselmo
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

UTA (4-3-3): Kucher - Căpușă, Stolnik, Benga, Costa - Fabry, C. Mihai, Joao Pedro - R. Pop, Tudorie, Omondi
Rezerve: Bocean, Conte, De Freitas, A. David, Iurasciuc, Vulturar, Morar, Ezekiel, Ariel Lopez
Antrenor: Mircea Rednic

Stadion Cluj Arena
Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureş - Mureş). Asistenți: Adrian Popescu (Craiova - Dolj), Alexandru Vodă (Alba Iulia - Alba)
Arbitru VAR: Iulian Călin (Ştefăneşti - Argeş)
Arbitru AVAR: Valentin Dumitru (Gherghiţa - Prahova)

Clasamentul actualizat al play-out-ului

Citește și alte știri:

Ce a făcut Dan Șucu la finalul meciului care a spulberat șansele Rapidului la titlu » Reporterii GSP au oferit toate detaliile, pas cu pas, din deplasarea de la Craiova
CSU CRAIOVA - RAPID
Ce a făcut Dan Șucu la finalul meciului care a spulberat șansele Rapidului la titlu » Reporterii GSP au oferit toate detaliile, pas cu pas, din deplasarea de la Craiova
A lucrat 2 ani la Chelsea și a vrut să ajute Rapidul, dar Șucu l-a ignorat: „Nu am cerut job, nu am vrut bani. Șocant!”
RAPID
A lucrat 2 ani la Chelsea și a vrut să ajute Rapidul, dar Șucu l-a ignorat: „Nu am cerut job, nu am vrut bani. Șocant!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
rav410wrc
rav410wrc  •  30 Martie 2024, 20:41
Postat de lapusneanul pe 30 Martie 2024, 20:15

ala e fecesebist de mic, doar se razgaie ca e utist...

Sandule esti asa de departe de adevar ... Subsemnatul este mai UTA-ist, decat esti tu dinamovist, eu avand abonament la Arena Francisc Neuman, de la inaigurarea ei, an de an, cat in ceea ce te priveste pe tine, pot sa bag mana-n foc ca n-ai vreun abonament la Dinamo, din moment ce n-aveti nici macar stadion !? ;))) Ca subsemnatul NU e fan Dinamo sau CSA, asta-i CLAR !!!

rav410wrc
rav410wrc  •  30 Martie 2024, 20:27
Postat de mereugigist pe 30 Martie 2024, 17:22

Nu consideri că un singur mesaj era suficient? E de apreciat susținerea ta pt. UTA dar nu era cazul să spamezi.

Dupa cum poti observa, exista un interval de-o ora si 12 minute intre cele 2 comentarii, deoarece am considerat ca moderatorii GSP, nu l-au bagat in seama pe primul !! Si da, este vorba de fostul imn al UTA-ei, interpretat de Luminita Anghel si Marcel Pavel, care se pare ca ne aduce noroc !! :)) Iar acum imnul nostru oficial pentru toti UTA-istii: "De la Dunare la Sena din Carpati la Pirinei, Toti utistii se aduna sa vada un meci si ei. Toti iau mingea si-o incerca si o joaca armonios, Numai unul sta pe banca si suspina dureros. E Petschovski fotbalistul ce-ti incanta inima, Tot Aradul il admira impreuna cu UTA!" Bravo baietii pentru punctul muncit de la Cluj !! Hai UTA !!

rav410wrc
rav410wrc  •  30 Martie 2024, 20:16
Postat de parachioara5 pe 30 Martie 2024, 18:22

tin cu prietenul meu rav410wrc...Uta invinge pe U Cluj ...

RESPECT !!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează