FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

U Craiova a bifat o achiziție importantă! Oltenii tocmai și-au betonat defensiva

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 13:39

CS U Craiova a reușit, până la urmă, să își betoneze defensiva. Isaac Donkor (22 de ani), fundaș ghanez trecut pe la Inter Milano, s-a înțeles cu formația olteană și a semnat contractul.

Donkor era liber de contract. Sezonul trecut a evoluat în Serie B, la Cesena. Transferul a fost anunțat pe site-ul oficial al clubului, unde apare și o imagine cu fundașul în momentul în care semnează. 

"Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că a ajuns la o înțelegere pentru 3 ani cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon cu Isaac Donkor, un fundaș care a jucat în Serie A. Bine ai venit, Isaac & cât mai multe performanțe în familia Științei!".

Cum este descris pe site-ul oficial: 

"Născut pe 15 august 1995 în Kumasi, Ghana, noul fundaș al echipei noastre s-a format ca fotbalist în Italia și este în proporție foarte mare un produs al academiei lui Inter Milano, echipă pentru care a și debutat în Serie A, jucând de asemenea pentru nerazzurri în Cupa Italiei și Europa League. Pe parcursul carierei sale de fotbalist profesionist a evoluat la echipe precum Inter Milano, Bari, sau Cesena". 

700.000 €este cota lui Donkor confor transfermarkt.de

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
847153178690789
Ticu Troya  •  25 Iulie 2018, 14:42

A trecut o data prin fata stadionului lui Inter . Se ducea sa-si ia paine ! Deci e bun !!

dakesis
dakesis  •  25 Iulie 2018, 14:40
Postat de invinctus pe 25 Iulie 2018, 14:31

In locul luo Popa ca ne a mancat o gramada de meciuri acolo o sa joace !!!

mi-ar parea rau, Popa a avut cateva meciuri extraordinare, in care respingea tot, urca si la mijloc elegant, da si pase in fata, nu numai in lateral. Ar fi pacat ca cele cateva greseli sa il treaca pe banca de rezerve. Nu e drept ca greselile sar in ochi mult mai mult decat lucrurile bune, dar asa e cand esti aparator...

invinctus
invinctus  •  25 Iulie 2018, 14:31

In locul luo Popa ca ne a mancat o gramada de meciuri acolo o sa joace !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează