FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - CHIAJNA 0-1

U CRAIOVA - CONCORDIA CHIAJNA 0-1 // Mangia explică problemele echipei după înfrângerea cu Concordia: "Aceste lucruri m-au nemulțumit" » Cum explică forma slabă a lui Mitriță

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 20 august 2018 22:57

Devis Mangia, antrenorul Craiovei, a analizat înfrângerea suferită de echipa sa pe teren propriu în fața Chiajnei, 0-1. Italianul a încercat să explice și forma slabă a lui Mitriță. 

"Din punctul meu de vedere am jucat foarte bine timp de 70 de minute. Veneam după partida dificilă de joi cu Leipzig, așa că nu am de ce să nu fiu mulțumit. Am avut ocazii mari, prin Cicâldău și Baicu. Trebuie să lucrăm în continuare.

Nu mi-a plăcut cum a fost gestionată partida. Nu am probleme cu eliminarea lui Donkor. Nu mi-a plăcut nici terenul.  Mitriță e un jucător foarte bun din punct de vedere tehnic, dar pe acest gazon nu poate controla bine balonul, aceasta este părerea mea. Nu vorbesc despre transferuri, aceste lucruri nu sunt problemele mele", a spus Mangia, la TV Telekom Sport. 

REZULTATELE ETAPEI A 5-A:

Poli Iași - Botoșani 2-1 Detalii AICI
Astra - Dunărea Călărași 1-1 Detalii AICI
Viitorul - Gaz Metan 2-0 Detalii AICI
FCSB - Sepsi 2-0 Detalii AICI
CFR Cluj - Dinamo 3-1 Detalii AICI
Hermannstadt - Voluntari 4-0 Detalii AICI
Craiova - Chiajna 0-1 Detalii AICI

CLASAMENT:

 Vezi și:  FOTO Încă o dezamăgire! Oltenii continuă startul horror de sezon » A doua înfrângere pe noul "Oblemenco", 0-1 cu Chiajna

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  21 August 2018, 15:12
Postat de Radulescu Aurel pe 21 August 2018, 12:19

Pan la schibarea gazonului,mai repede trebuie o schimbare la nivelul băncii tehnice.Dar urgent.

1. Au fost vânduţi 2 jucători esenţiali (Băluţă, Gustavo) şi nu s-a adus nimic în locul lor. 2. De când este în A, CSU nu are vârf. 3. Lotul nu este complet valoric. De la început nu a fost şi, în plus, e descentrat, neechilibrat pe posturi. 4. În Liga I, echipa a jucat "în deplasare" sau pe un gazon execrabil. 5. Tot de la început, echipa nu a ştiut să tragă la poartă ! Joc mărunt, individualist şi chinuit, până la Mangia, care a folosit şi extremele. 6. Două lucruri sunt evidente : lipsa transferurilor de valoare şi gazonul prost. Mangia a tot dat semnale dar Marcel Popescu şi patronul se fac că nu aud ! MP este şi un impresar foarte bun, a format loturile CFR când câştiga titluri în serie...La CSU doarme ?! Doarme şi patronul ?! Ori s-a hotărât ca în acest an să promoveze tinerii, ca să-şi mai scoată din investiţii ? Are obligaţii faţă de Olguţa şi partid ? S-a spus că s-a înlocuit gazonul. E vreo ţeapă de partid ? A cedat de la primul meci...GSP doarme, de ce nu informează cititorii ?

908074729289300
Radulescu Aurel  •  21 August 2018, 12:19

Pan la schibarea gazonului,mai repede trebuie o schimbare la nivelul băncii tehnice.Dar urgent.

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  21 August 2018, 10:17
Postat de observator_federal pe 21 August 2018, 00:13

Mai întâi, să precizăm că Mangia a spus că nu i-a plăcut cum a fost gestionată partida "de către arbitru" (GSP, asta e o precizare importantă!). Įn al doilea rând, despre Mitriță, Mangia i-a spus reporteriței (dirijată prin cască de niște doritori de scandal) că acesta este un fotbalist bun - și a asigurat-o de asta - și că nu Mitriță trebuie schimbat, ci gazonul. Și, de fapt, cine uită (sau nu știe) că Mitriță este cel mai valoros din Liga I (în Transfermarkt), că are 4 goluri marcate în 4 etape, că la Națională în două apariții a jucat excelent și a fost coautor la golurile lui Țucudean și Manea ... ei bine probabil nu se pricepe.

Obsevatorule olteanul tot oltean rămîne dar în aer,Mitriță nu mai are cu cine juca,a fost bun dar nu mai e,a terminat benzina după plecarea lui Băluță care era mai bun de asta a fost cumpărat,Mitriță pas i sa suit fotbalul la cap nu la picioare.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează