FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - DINAMO, AZI, 21:30, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

CS U CRAIOVA - DINAMO // FOTO ȘOCANT! Dinamoviștii au comis-o din nou: prinși de Jandarmerie cu lanțuri, cuțite și droguri!

FOTO: Facebook Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti
FOTO: Facebook Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 septembrie 2018 19:08

Fanii dinamoviști au fost din nou protagoniștii unor gesturi reprobabile înaintea deplasarii de la Craiova pentru meciul din această seară. Descinderile făcute azi de Jandarmerie au scos la iveală lucruri șocante: suporterii se îndreptau spre Craiova cu lanțuri, cuțite, obiecte pirotehnice și droguri!

"Jandarmeria Capitalei împreună cu efective ale Poliţiei Capitalei au organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. Acţiunea a avut ca obiectiv verificarea suporterilor echipei Dinamo care se deplasau spre Craiova unde se va desfăşura în această seară partida de fotbal dintre Craiova – Dinamo Bucureşti, de la ora 21.30, pe stadionul “Ion Oblemenco”.

În urma acţiunii au fost depistate mai multe obiecte interzise la deţinere (lanţuri, cuţite, obiecte pirotehnice şi droguri) care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor", a precizat Jandarmeria Capitalei într-un comunicat.

2 autocare
pline cu fani dinamoviști fac deplasarea pentru duelul de azi de la Craiova. Autocarele au fost oprite, conform Jandarmerei, în urma unui filtru organizat pe autostrada București - Pitești

CS U Craiova - Dinamo se joacă azi, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (92)
215645468806063
Valentin Duta  •  02 Septembrie 2018, 13:07

Nu pot sa cred. Unde credeau ca merg astia?, la rzboi?...

andrei.f
andrei.f  •  02 Septembrie 2018, 12:28

E clar, ăştia-s mână în mână cu jandarmeria, huliganii ăştia sunt făcuţi scăpaţi de jendari !

stefan..
stefan..  •  02 Septembrie 2018, 12:14

Daca se mai indoia cineva in legătură cu provocatorii de la mitingul din 10 august. Persoane mana in mana cu jandarmeria, lăsate sa si faca numarul in ideea ca o mana se spala pe alta. O instituție inutila si, mai mult, ostila românilor de rand. Desființarea jandarmeriei n ar fi ceva exagerat.

Vezi toate comentariile (92)
Comentează