FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

U CRAIOVA. Se anunță noi transferuri TARI în Oltenia: "Este un jucător pe care și-l dorește toată lumea!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 22:11

Marcel Popescu, președintele celor de la U Craiova, anunță că oltenii vor mai aduce cel puțin 2 jucători până la terminarea perioadei de transferuri.

"Fundașul care a venit, Isaac Donkor, sigur ne va ajuta. Nu are rost să îl prezentăm acum. Deja îi cunoașteți performanțele. A trecut vizita medicală, a fost la primul antrenament astăzi. Sistemul prin care lucrează Craiova nu e pe cerințe nominale, nu a luat doar Mangia decizia aducerii lui. Există un consens final, un triunghi la nivelul conducerii", a declarat Popescu la TV Digi Sport. 

"Vor mai urma una sau două mutări în următoarele zile. E exclus să mai plece cineva. Există interes pentru jucătorii noștri, sunt cluburi interesate, nu contest, dar nu mai pleacă nimeni"
Marcel Popescu 

Ioniță e o varianta, Alibec nu

"Alex Ioniță este un jucător pe care și-l dorește toată lumea. Am fi meschini dacă am spune că nu ne interesează. În prima parte a sezonului regulat a «spus» foarte multe.

Nu înțeleg cum a fost tras pe bară un jucător cu asemenea calități. Chiar el a zis că fotbalul s-ar termina dacă mai merge pe drumul ăsta. Numai de discuții de transferuri nu cred că are CFR Cluj chef acum.

Excludeți Craiova din discuția pentru Denis Alibec. Nici vorbă de așa ceva", a precizat Marcel Popescu.

Vezi și: Craiova pregătește o superlovitură! Ce sumă oferă oltenii pentru unul dintre cei mai căutați jucători din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  29 Iulie 2018, 15:35

Mai sunt 2,5 ore pana la un meci al U Craiova iar presa, in totalitatea ei, nu scrie un cuvant despre echipa din Banie, atat de neinteresanta a devenit. Si asta datorita lipsei absolute de profesionalism a domnului Marcel Popescu, specialist in a produce tornade de minciuni dar de o ineficienta crasa pe postul sau. Domnule Popescu si domnule Rotaru, o echipa care nu exista in presa nu exista de facto, si e bine sa stiti. Ati urcat U Craiova la buza piedestralului si acum o distrugeti cu nonsalanta!

fibra
fibra  •  26 Iulie 2018, 12:16

Transferuri tari doar in mintea voastra,ca sa va luati amarata de leafa.Parca exagerati prea mult pentru niste maruntis.Va dau eu niste sandvisuri sa reveniti la oameni normali intelectual.Daca puteti.

zagna
zagna  •  26 Iulie 2018, 12:09

marcel popescu e lutu lui becali...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close