FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CLUJ

ucluj.ro anunţă că Walter şi Abrudan bat mîine palma

Octavian Abrudan
Octavian Abrudan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 decembrie 2010 00:00

Fundaşul de 27 de ani format la Universitatea Cluj, Octavian Abrudan,  va semna joi un contract cu gruparea studenţească.

 

ucluj.ro a aflat de la apropiaţii fotbalistului că acesta a acceptat termenii contractului propus de Florian Walter şi că mîine mutarea va fi oficializată de către club.

Abrudan a mai evoluat pentru Gloria Bistriţa, FC Braşov  şi Steaua Bucureşti, şi a făcut parte din echipa de juniori a Universităţii care a câştigat un titlu naţional la juniori în 2002, alături de Radu Pop, Dan Codreanu, Răzvan Cociş, George Florescu, Sergiu Costea, Rareş Soporan, Andrei Mureşan, Bogdan Unguruşan, Dorin Goga, Rareş Sancira, Lucian Perde şi Bogdan Dolha.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
 •  19 Noiembrie 2011, 01:00

I guess that to get the credit loans from creditors you ought to have a firm motivation. But, once I've got a credit loan, just because I wanted to buy a bike.

nicky
nicky  •  23 Decembrie 2010, 08:18

din pacate, nu meciul cu Liverpool i-a fost fatal, ci celcu Otelul, cand a gafat in serie, nepermis de mult. Personal cred ca e un om cu bun simt, dara care nu a rezistat psihic dupa plecarea lui Piti. Oricum, nu e vina lui laca, inlocuitorii lui Tavi , Gardos mai ales si Martinovic, au jucat bine, astfel incat putem spune ca avem posturile acoperite. Oricum, multa bafta la U Cluj!!!

superstar20
superstar20  •  22 Decembrie 2010, 21:21

Succes Tavi,pacat ca nu ai avut mai multe sanse la Steaua.Personal pot spune ca mi-a placut jucatorul Abrudan cat a jucat la Steaua, mai putin primele 5 minute de pe Anfield. Multa Bafta in continuuare la U !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează