FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL

FOTO Imaginea specială apărută pe cubul Arenei Naționale și la vestiare înainte de FCSB - Farul

Culorile steagului Ucrainei au apărut pe tabela de marcaj a Arenei Naționalei, înaintea partidei dintre FCSB și Farul, din runda cu numărul 28 de Liga 1. +2   FOTO
Culorile steagului Ucrainei au apărut pe tabela de marcaj a Arenei Naționalei, înaintea partidei dintre FCSB și Farul, din runda cu numărul 28 de Liga 1.

Articol de - Publicat duminica, 27 februarie 2022 20:51 / Actualizat duminica, 27 februarie 2022 21:04

Culorile steagului Ucrainei au apărut pe tabela de marcaj a Arenei Naționalei, înaintea partidei dintre FCSB și Farul, din runda cu numărul 28 de Liga 1. 

FCSB, echipa-gazdă a partidei cu Farul, a pregătit o grafică specială pentru tabela de marcaj și pentru ecranele din sala de conferințe a Arenei Naționale. Emblemele celor două formații au proiectate peste un fundal galben-albastru, reprezentând steagul Ucrainei. 

Arena Națională, gazdă specială pentru fanii ucraineni

În luna iunie 2021, Arena Națională era colorată în galben-albastru de miile de fani ucraineni prezenți la meciurile de la Euro 2020. Naționala lui Shevchenko a disputat două partide pe târăm românesc, victoria 2-1 cu Macedonia de Nord și eșecul 0-1 cu Austria.

Cel mai mare stadion al țării a fost și ieri martorul unui moment deosebit. La derby-ul Rapid - Dinamo, scor 1-1, ambele formații au transmis mesaje de pace: „Nu războiului!”. 

Cum stau FCSB și Farul în clasament

Citește mai multe știri de actualitate:

Nicolae Dică s-a răstit la Iulian Miu, în direct: „Cum să-mi spui tu că eu nu am jucat la Steaua?!”

L-a încântat pe Mihai Stoica în Rapid - Dinamo: „A progresat enorm, un mare câștig pentru fotbalul românesc!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează