FOTBAL  »  Superliga  »  UEFA

Decizia clară luată de UEFA » Până când se poate juca în Liga 1

Liga 1 trebuie să se termine până pe 3 august
Liga 1 trebuie să se termine până pe 3 august

Articol de - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 17:59

Azi UEFA a organizat a doua videoconferință cu reprezentanții celor 55 de federații, în care a discutat viitorul fotbalului european Astfel, deadline-ul pentru sfârșitul competițiilor interne, de pe 30 iunie pe 3 august.

 În urma videoconferinței cu federațiile, Comitetul Executiv UEFA a mai luat o decizie importantă. A schimbat data pentru încheierea competițiilor interne. Până acum, deadline-ul era pe 30 iunie. A fost mutat pe 3 august. Aceasta pentru a permite reluarea întrecerilor chiar și în a doua jumătate a lunii iunie. 

La ce se gândesc cluburile din Liga 1

Oficialii din fotbalul românesc lucrează în aceste zile la o formulă de a reîncepe campionatul intern de la începutul lunii iunie 2020. Totodată, reprezentanții cluburilor din play-off vin și cu propunere suplimentară, în condițiile în care campionatul se va desfășura și în luna iulie: 

„Să fie o schimbare suplimentară la pauză! Doar atunci. Adică, poți să ai dreptul la a introduce un fotbalist în plus doar la pauză. Dacă renunți la aceasta, asta e, nu mai poți beneficia de ea pe parcursul partidei". 

VIDEO. Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19) 

Citește mai multe știri despre deciziile UEFA: 

UEFA a decis: Islanda - România nu se joacă nici pe 4 iunie, ci în toamnă!

Planul UEFA pentru Champions League și Europa League: meciuri în paralel din două sezoane » Când se vor juca finalele

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
digei
digei  •  01 Aprilie 2020, 21:07

Mesajul e pentru toata lumea dar pe ei ii intereseaza campionatele din Top 5. Daca alea nu se termina si nu se accepta astfel nominalizarile pt UCL si EL de la anul atunci la revedere, se va regandi totul. Va imaginati ca fara ACELE echipe, doar cu romani, bulgari, unguri samd se anuleaza totul, nu interesam pe nimeni. Ori dupa cum merg lucrurile cu pandemia in Italia, Spania, Franta, Anglia, Germania nu vad sa se intample ceva spectaculos in acest sens.

samertx
samertx  •  01 Aprilie 2020, 21:07
Postat de juliusmad pe 01 Aprilie 2020, 20:51

Deadline? Suntem abia la început cu virusul.

Julică, protejează-te, tată! :))

juliusmad
juliusmad  •  01 Aprilie 2020, 20:51

Deadline? Suntem abia la început cu virusul.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează