FOTBAL  »  Superliga  »  CSA VS FCSB

VIDEO UEFA a reaprins disputa FCSB - CSA Steaua! FCSB a distribuit postarea

Un clip postat pe contul oficial de Instagram al celor de la UEFA a reaprins disputa dintre CSA Steaua și FCSB. +49   FOTO
Un clip postat pe contul oficial de Instagram al celor de la UEFA a reaprins disputa dintre CSA Steaua și FCSB.

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2021 19:50 / Actualizat joi, 25 februarie 2021 21:43

Un clip postat pe contul oficial de Instagram al celor de la UEFA a reaprins disputa dintre CSA Steaua și FCSB. 

Înaintea returului șaisprezecimilor de finală din Europa League, UEFA a trecut în revistă ultimele „duble” la loviturile de departajare. Pe listă se număra și disputa dintre FCSB și Ajax, de pe Arena Națională. Forul european a atribuit reușita celor de la „Steaua”, motiv ca fanii formației lui Gigi Becali să îți înțepe din nou rivalii. 

VIDEO. UEFA încinge spiritele în disputa CSA vs FCSB

FCSB a dat share postării pe InstaStory

VIDEO UEFA a reaprins disputa FCSB - CSA Steaua! FCSB a distribuit postarea

CSA Steaua, replică prin intermediul lui George Ogăraru

„Cele mai importante trofee din fotbalul românesc sunt la Steaua București!! Palmaresul secției de fotbal : 21 de titluri de campioană a României, 20 de Cupe ale României, 4 Supercupe ale României, Cupa Campionilor Europeni şi Supercupa Europei. Steaua suntem noi!”, a fost postarea celor de la CSA Steaua, însoțită de o fotografie în care apare George Ogăraru. 

VIDEO UEFA a reaprins disputa FCSB - CSA Steaua! FCSB a distribuit postarea
FOTO: Facebook

LPF, lămuriri în disputa CSA - FCSB

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a vorbit punctual, despre toate aspectele disputei jurdice dintre CSA Steaua și FCSB.

„Lucrurile sunt clare. Marca e la Armată, conform unor hotărâri judecătorești. Palmaresul nu e tranșat. FCSB afirmă că e continuatoarea, atât timp cât CSA Steaua și-a reînființat secția de fotbal abia în anul 2017. 

Potrivit instanțelor, s-a stabilit că marca FC Steaua București aparține Clubului Sportiv al Armatei. În 2016, FCSB și-a schimbat denumirea, respectând decizia instanțelor. 

Au fost întrebări în ceea ce privește palmaresul. M-am interesat și eu. Am solicitat mai multe explicații de la UEFA. Având în vedere că litigiul dintre cele două s-a referit doar la marcă, nu la lotul de jucători, la locul din Liga 1 sau la alte lucruri, continuitatea, în opinia forului european, nu a fost pusă sub semnul întrebării”, a spus secretarul general al LPF.

Citește și alte știri despre disputa CSA vs FCSB: 

Război roș-albastru între CSA Steaua și FCSB! Ultrașii din Liga 3 îi aruncă mănușa lui Becali și apelează la generalul bolșevic care a înființat clubul militar

CSA Steaua, victorie zdrobitoare în ultimul amical! Un jucător a marcat 5 goluri

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (252)
1677700882258779
Ioan Dorobantu  •  28 Februarie 2021, 08:27
Postat de Ioan Dorobantu pe 28 Februarie 2021, 08:17

Păi uefa are si ceea ce ii comunica FRF despre Universitatea Craiova, nu? De ce nu apare și CSU cu palmaresul Științei atunci la UEFA?

Si inca o chestiune și am încheiat subiectul. De la FRF au informația ca denumirea echipei este FCSB... asa apare cand se organizează trageri la sorti. Dar ei au scris acolo STEAUA! Baftă!

1677700882258779
Ioan Dorobantu  •  28 Februarie 2021, 08:17
Postat de parpalache pe 26 Februarie 2021, 08:55

UEFA are acolo, ceeace ii comunica Federatiile componente!Iar FRF-prin Justin Stefan-(la acea data plantat de Becali la FRF)-a comunicat la UEFA ca fcsb este ...Steaua,care si-a schimbat numele!Uite asa „se fac treburile”!Prin„oameni”!„Pusi”acolo unde trebuie!

Păi uefa are si ceea ce ii comunica FRF despre Universitatea Craiova, nu? De ce nu apare și CSU cu palmaresul Științei atunci la UEFA?

2557113827922918
Nicu Selejan  •  26 Februarie 2021, 21:26

steaua=fcsb a fost ,este și va fi în fotbal. armata cu armele......

Vezi toate comentariile (252)
Comentează