FOTBAL  »  Superliga  »  EURO 2020

UEFA anulează biletele vândute pentru Euro și returnează banii » Turneu final în patru țări?

Forul continental plănuiește să redistribuie tichetele doar după ce află exact unde se va desfășura competiția și câți spectatori ar putea asista la meciuri.
Forul continental plănuiește să redistribuie tichetele doar după ce află exact unde se va desfășura competiția și câți spectatori ar putea asista la meciuri.

Articol de - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 13:48 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 13:49

Forul continental plănuiește să redistribuie tichetele doar după ce află exact unde se va desfășura EURO 2020 și câți spectatori ar putea asista la meciurile de la turneul final.

Încă planează incertitudinea asupra Euro 2020. De-abia în aprilie se va afla ce se va întâmpla cu turneul final. Atunci se așteaptă decizia UEFA. Dacă se va disputa între 11 iunie și 11 iulie 2021, dacă va mai rămâne în 12 orașe din 12 țări (inclusiv București) și dacă vor fi spectatori în tribune.

Excepțiile: semifinalele și finala

Deocamdată, forul continental caută soluții. Potrivit The Times, oficialii de la Nyon se gândesc să anuleze toate biletele vândute până acum (peste 1,5 milioane din cele 3 milioane disponibile), să returneze banii celor care le-au cumpărat și să pornească redistribuirea tichetelor de-abia după ce scenariul CE va fi sigur, când se va găsi răspunsul la întrebarea "Cât la sută din capacitatea arenelor va fi ocupată?".

Sunt zvonuri că UEFA le va permite în cele din urmă doar spectatorilor din țările-gazdă să asiste la meciuri (pentru a limita călătoriile între orașe), urmând să fie admiși cei din toată Europa doar la semfinalele și finala turneului, ce vor avea loc la Londra, pe "Wembley".

VIDEO. Ionuț Stroe, fostul MTS, despre Euro 2020: „Ne-am oferit să găzduim meciuri suplimentare la București”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Adrian Petre a dezamăgit la Cosenza și este dorit în Liga 1 » Ce echipă îl vrea pe internaționalul de tineret

Marile regrete ale brazilianului Ronaldo: „Mi-aș fi dat două degete să câștig trofeele astea”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  30 Ianuarie 2021, 18:37

Bla-bla-bla... Ce 12 tari, ce turneu final cu du-te-vino, ce insfertarea spectatorilor??? Turneul sa se tina in Suedia si basta!!!

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  30 Ianuarie 2021, 14:00

Se Pare ca primele returnate sunt cele de la meciurile prevazute a se disputa in romanica!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează